Dagens budskap 11/10 💚

”Du har en gĂ„va för att arbeta med unga mĂ€nniskor, och ditt gudomliga syfte inkluderar att hjĂ€lpa eller undervisa barn eller genom förĂ€ldraskap.”

Du kan alltsÄ vara en man eller kvinna som har en sÀrskild förmÄga/gÄva att arbeta med barn & ungdomar skulle jag vilja sÀga. De dras till dig som flugor. Du behöver inte göra sÀrskilt Mycke mer Àn att egentligen titta pÄ dem och kanske presentera dig sÄ har du dem i din famn. De Àr som att de sugs in i din aura pÄ ren automatik. PÄ gott sÄklart. Du kan och jag upplever att du har haft en jobbig uppvÀxt.(sen kan de givetvis vara i olika grad) men det hÀr handlar om att du vill ge dessa barn och ungdomar det som du sjÀlv inte upplevde att du fick som barn.
Du lÀker, helar, ditt eget inre barn.

Sen kommer de Ă€ven att du kan arbeta med musik i nĂ„got sammanhang.. antingen musiklĂ€rare, pedagog pĂ„ förskola dĂ€r du fĂ„r lĂ„ta barnen anvĂ€nda instrument i nĂ„got sammanhang. Du kan Ă€ven ha funderingar eller funderat lĂ€nge pĂ„ att adoptera ett barn, vilket inte behöver vara frĂ„n utlandet eller att arbeta som familjehem/jourplaceringar för utsatta barn/ungdomar. Alt bli kontaktperson. Det hĂ€r Ă€r en pĂ„minnelse om att du ska göra slag i sak och inte bara lĂ„ta det stanna i tankar. Du kommer att fĂ„ barn som förs in i ditt liv, sĂ„ lĂ€gg mĂ€rke till det.. du Ă€r en stor tillgĂ„ng för barn stora som smĂ„, dĂ€rför Ă€r det S Ă„ viktigt att du tar till dig det. Sen om du stunder upplever dig brista i fokus och tĂ„lamod det Ă€r helt normalt. Det kan Ă€nglarna hjĂ€lpa dig med. Och de kommer aldrig föras in fler barn i ditt liv Ă€n vad du klarar av. 4 dagar – 4 veckor fĂ„r jag att ett barn kan komma föras in i ditt liv. 4 dagar – 4 veckor fĂ„r jag att ett barn kan komma föras in i ditt liv.

❀

LĂ€mna ett svar