Dagens kort

Sudda bort skuldkĂ€nslorna 🕾7/10SUDDA BORT SKULDKÄNSLORNA FRÅN DITT MEDVETANDE 

NÀr du gör nÄgonting för en annan mÀnniska pÄ grund av skuldkÀnslor eller kÀnslan av tvÄng Kommer du till slut att kÀnna agg mot den personen. Denna kÀnsla berövar dig all den glÀdje som du normalt borde uppleva medan du hjÀlper nÄgon annan, den fungerar som skygglappar och stÀnger ute ljuset i relationen. Det Àr dÀrför som Ànglarna verkar tillsammans med dig idag för att sudda bort skuldkÀnslorna frÄn ditt medvetande. Dessa kÀnslor skiljer sig frÄn ansvarskÀnslan som Àr grundad i omtanke. Nyckeln Àr att hjÀlpa andra av kÀrlek, inte av tvÄng. Det förra Àr nÀmligen glatt medan det senare Àr trist. Vilket tror du Àr mest hÀlsosamt för dig och relationen? Innan du gör nÄgonting som du inte vill ska du hejda dig ett litet ögonblick och be oss om hjÀlp. Vi kan lyfta din sinnesstÀmning till kÀrlekens nivÄ sÄ att du antingen hittar ett bra alternativ till att utföra uppgiften eller kan utföra den med ett glatt hjÀrta.

”Jag gĂ„nger i minnet att jag inte behöver göra nĂ„gonting pĂ„ grund av skuldkĂ€nslor eller rĂ€dsla. Jag ber mina Ă€nglar att hjĂ€lpa mig om jag nĂ„gongĂ„ng skulle kĂ€nna ovilja eller rĂ€dsla inför en uppgift. Det rĂ€ttar till mitt tĂ€nkande, mina kĂ€nslor och hela situationen sĂ„ att det jag gör Ă€r en perfekt kĂ€rlekshandling.”

👑

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: