Sudda bort skuldk√§nslorna ūüēł7/10SUDDA BORT SKULDK√ĄNSLORNA FR√ÖN DITT MEDVETANDE¬†

När du gör någonting för en annan människa på grund av skuldkänslor eller känslan av tvång Kommer du till slut att känna agg mot den personen. Denna känsla berövar dig all den glädje som du normalt borde uppleva medan du hjälper någon annan, den fungerar som skygglappar och stänger ute ljuset i relationen. Det är därför som änglarna verkar tillsammans med dig idag för att sudda bort skuldkänslorna från ditt medvetande. Dessa känslor skiljer sig från ansvarskänslan som är grundad i omtanke. Nyckeln är att hjälpa andra av kärlek, inte av tvång. Det förra är nämligen glatt medan det senare är trist. Vilket tror du är mest hälsosamt för dig och relationen? Innan du gör någonting som du inte vill ska du hejda dig ett litet ögonblick och be oss om hjälp. Vi kan lyfta din sinnesstämning till kärlekens nivå så att du antingen hittar ett bra alternativ till att utföra uppgiften eller kan utföra den med ett glatt hjärta.

‚ÄĚJag g√•nger i minnet att jag inte beh√∂ver g√∂ra n√•gonting p√• grund av skuldk√§nslor eller r√§dsla. Jag ber mina √§nglar att hj√§lpa mig om jag n√•gong√•ng skulle k√§nna ovilja eller r√§dsla inf√∂r en uppgift. Det r√§ttar till mitt t√§nkande, mina k√§nslor och hela situationen s√• att det jag g√∂r √§r en perfekt k√§rlekshandling.‚ÄĚ

ūüĎĎ

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: