Acceptera din helande förmåga 28/9🤍

ACCEPTERA DIN HELANDE FÖRMÅGA 

Du har samma helande förmåga som alla andra, eftersom alla individer är evigt förbundna med gud. Enda anledningen till att somliga förfaller vara effektivare healer än andra är att det fullkomligt litar på den gudomliga energi som strömmar genom dem. Idag vill änglarna fokusera på att stärka din tro. När du ifrågasätter din förmåga täpper du till den kanal som den helande energin strömmar igenom. Och sådana tvivel är nämligen densamma som att tro att du är skild från himlen, och det är en tanke som orsakar svaghet. Det är omöjligt att du ska skulle vara skild från gud eftersom ni är förenad genom den kärlek som skapade dig. Istället för att slösa bort tid på att undra om du är kvalificerad eller redo för att hela ska du fokusera på att med glädje hedra din gudomlighet. Njut av de terapeutiska gåvor som är dina och ta dem i bruk utan dröjsmål.

Jag accepterar att jag har helande kraft, som kommer från gud och strömmar igenom mig. Jag är för evigt knuten till den gudomliga kärleken och energin. Som alla andra är jag en begåvad och kvalificerad healer.”

❤️

Lämna ett svar