Tankens vĂ€ktare 25/9💓

Du kanske kallas uppĂ„t till att vara ”talare” för sĂ„dant som ligger nĂ€ra dig om hjĂ€rtat. Dina Ă€nglar vill och kommer att ge dig de perfekta orden sĂ„ att du kan göra det briljant. Och du kanske frĂ„gade efter att bli mentor eller att hitta dig sjĂ€lv. Den hĂ€r situationen som du befinner dig i krĂ€ver nĂ„gon som Ă€r professionell och duktig med en positiv attityd och frĂ€scha nya idĂ©er. Den hĂ€r personen (som faktiskt kan vara du) kan vara kĂ€nslomĂ€ssigt otillgĂ€nglig just nu.

Du har viktiga saker att sÀga, och mÀnniskor behöver höra dem! Var inte orolig, eftersom Ànglarna kommer hjÀlpa till hÀr sÄ att du fÄr till de rÀtta orden för vilken situation son helst bara du ber dem om den hjÀlpen. Tiden har gett dig erfarenhet och gjort dig till expertis till att bli en naturlig ledare, lÀrare, och mentor till alla de omkring dig. Du har alla de rÀtta orden sÄ sÀtt igÄng bara!

En erfarenhet som kan som ge andra rÄd och som du verkligen kan lita pÄ. NÄgon som Àr professionell med positiv attityd, frÀscha bra och nya idéer, briljant sinne. Karismatisk och inspirerande talare som Àr vÀrd all respekt. RÀttvis och imponerade. Möjligen nÄgot och lite kÀnslomÀssigt avstÀngd. Men det handlar om att stÄ upp för vad som Àr rÀtt. Och det hÀr handlar om att du kan ha haft en relation t.ex med en sÄdan man. Vuxit upp med en sÄdan far, Àr eller varit kÀr, levt sÄhÀr eller liknande. Det kommer underbara nyheter angÄende din karriÀr. T ex nytt jobb, befordran, en skola, som kommer in i ditt liv. Du kÀnner dig redo för nÄgot som förÀndrar och uppfyller. Den hÀr situationen kan innebÀra att du möter nÄgon person som du trivs med och har roligt med. Ett form av samrbete. SÄ Ett meddelande om överflöd Àr pÄ vÀg helt enkelt men kom ihÄg att överflöd inte alltid innebÀr pengar. De kan vara vÀnner, tid, kÀrlek, och sÄ mycket mer. Tiden som kommer till mig Àr först nr 1 och 2 och 10 och 11 som kan vara 1-2 dagar och 1-2 veckor, samma 10-11 dagar och sen 10-11/10 och 10-11/11 men det Àr mera i nutid och sedan nr 16 och 17 och de kan innebÀra 16,17/10 men Àven 16,17/11. Dock sÄ fÄr jag till mig att det hÀr Àr kring 13/11-20/11. Kom ihÄg alla dessa. Oavsett upplever jag att fe hÀr handlar om ett projekt, samarbete, ja nÄnting som ska startas! 

💓

LĂ€mna ett svar