Moderjord 24/9🌳

Moderjord

Du vet om att ute i naturen sÄ finns det energi att hÀmta, stor kraft och mycket kÀrlek. 

KÀnner du dig trött, hÄglös? DÄ ska du ge dig ut i skogen idag och lÀgga armarna om en trÀdstam, kÀnna hur energin kommer emot dig, vila i den och lÄta dina krafter förnyas. KÀnner du dig Àven vilsen och pluttig? SÀtt dig dÄ pÄ en sten och se ut över en sjö, hav, Äker, Àng, eller vad som du nu kan tÀnkas ha framför dig i ditt synfÀlt, och lÄt vindarna och vattnets eventuella klarhet blÄsa bort all din oro, Ängest, sorg och allt som skymmer din sikt framÄt i livet.

HÀmta in naturens energi i ditt hjÀrta och ÄtervÀnd, stÀrkt och ÄterhÀmtad till din vardag idag.

Ariel Àr en ÀrkeÀngel över mysteriet, naturen och hela vÄr jord. Hon helar mÀnniskor, djur och natur samt uppmuntrar mÀnniskan till att vara vÀnlig gentemot andra varelser.

🌾

 

LĂ€mna ett svar