Hur ser ekonomin/arbete ut? 10/9 đŸ€

Hmm, ja jag kĂ€nner att man inte Ă€r riktigt Ă€rlig om hur skral ekonomin Ă€r för mĂ„nga hĂ€r. Man anvĂ€nder ett pokerface, oĂ€rlighet sĂ„ de stĂ„r hĂ€rliga till. En börjar ifrĂ„gasĂ€tta var man ska, hamnar i rejĂ€lt vĂ€gskĂ€l. Och allt sĂ€tts pĂ„ prov. Relationer, Ă€ktenskap, ekonomin, mm som orsakar Ångest, oro, stress. UtĂ„t visar man en fasad, och mĂ€nniskan Kan vara (arbetsgivaren) blir tvungen att Manipulera sina anstĂ€llda, likvĂ€l som du som anstĂ€lld blir tvungen att lĂ„ta dig manipuleras och lite Ă€ven Ă„t andra hĂ„llet med, bĂ„da tvĂ„ tĂ€nker ”du kan lita pĂ„ mig- men jag mĂ„ste rĂ€dda mitt eget skinn- sĂ„ jag mĂ„ste fĂ„ dig dit jag vill”. Hela samhĂ€llet spelar ett spel, sĂ„ hĂ€r finns tyvĂ€rr inga riktiga Ă€kta ansikten. Allt Ă€r en lögn. Du kan göra ett val genom att kliva ur detta spel. Sluta smajla fejk leende Ă„ter. Du kommer och lĂ€r knappast att vara avslappnad nĂ€r du gör detta.. men o m du gör det sĂ„ kommer du genast att kunna slappna av pĂ„ ett annat sĂ€tt.

Lita pĂ„ att livet för dig dit du Ă€r menad att komma. Va öppen för vad livet har att erbjuda dig., med tanke pĂ„ hur det ocksĂ„ ser ut för oss alla i dag, men Ă€ven för att du i n t e ska stoppa upp flödet. Du har som sagt ett val. Antingen följa flödet, livets flöde eller simma mot strömmen. Dvs försöka kontrollera energierna kontrollera allt som sker vilket i sin tur blockerar allt och du inte blir erbjuden arbete, uppgifter, Och livet arbetar inte med dig utan mot dig för att du inte följer flödet. och nĂ€r inte detta fungerar sĂ„ skapar ju det sĂ„klart en obalans i din ekonomi, som gör att du inte kan betala dina rĂ€kningar, hyra, köpa mat, osv. Och hur mĂ„r du dĂ„? Katastrof skulle jag vilja pĂ„stĂ„.. vilket gör att du möts av motgĂ„ngar och fĂ„r tillbaka det du har ”gett” ut. Karma. Som man bĂ€ddar fĂ„r man ligga, som man sĂ„r fĂ„r man skörda brukar man ju sĂ€ga. Du just nu kanske försĂ€tter dig i situationer pga ett ”ha,köp begĂ€r” för att du försöker fylla ett tomrum inom dig genom dessa saker. För vissa av er kan de vara andra typer av ha-begĂ€r. Och du behöver alltsĂ„ nu vara bĂ„ngstyrig och envis men pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt och Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. Du behöver bryta dig loss detta beteende och liksom rĂ€tta dig i ledet som de andra fromma lammen i samhĂ€llet. Sedan skapa en förstĂ„else för att det Ă€r du sjĂ€lv som bygger ditt egna ”fĂ€ngelse” och du sjĂ€lv som frivilligt eller inte tar dig ut dĂ€rifrĂ„n. FĂ€ngelset bygger du i dina egna tankar. Och Ă€r det sĂ„ att du försöker bedöva en inre Ă„ngest med att köpa saker sĂ„ finns det en del du behöver ta tag i. Men du ska veta att du KAN, slĂ„ dig fri.

Inte minst manifestera det som du vill. Att komma till denna insikt Àr en början. Det kÀnns Àven som att du Àr nÄgon som gÄr emot samhÀllet och strömmen, och det Àr pÄ gott och ont. Men att det Àr en del av ditt mÄende som du försöker bedöva. Jag fÄr till mig att detta Àr ett vattentecken fisk, krÀfta eller skorpion som detta berör. Och kom ihÄg att de kan vara ditt mÄn/sol eller ascendent tecken. NÀr du har börjat arbeta med detta sÄ kommer saker gÄ Ät rÀtt hÄll igen för dig. Det lovar jag. 

đŸ€

LĂ€mna ett svar