Uppskjutande 3/9 💎


UPPSKJUTANDE

Du kan eller har mĂ„lat upp din sĂ„ kallade ”livsstavla”, just nu kanske livet kĂ€nns ganska grĂ„tt och trist runtomkring dig dĂ€r du ocksĂ„ kĂ€nner att nĂ„got fattas. Man kan ha hamnat eller hela tiden Ă„terkommer till att de Ă€r nĂ„got som fattas men att en inte vet just vad det Ă€r. SĂ„ försöker du hitta nĂ„gon stabilare grund att stĂ„ pĂ„, eller struktur i allt. Det hĂ€r kan handla om att du inte trivs hemma, pĂ„ arbetet, i en relation, eller vad som helst egentligen. Och oavsett sĂ„ har du dĂ„ en livstavla eller drömtavla kan man ju ocksĂ„ kalla det. DĂ€r du liksom mĂ„lat upp i ditt eget sinne hur du exempelvis vill vĂ€xa i ditt arbete, vill bygga sitt drömhus, vill starta ett eget företag, flytta utomlands, skaffa barn eller ja vad det nu kan vara för nĂ„gonting. Finns inget rĂ€tt eller fel.

Du har Ă„tminstone drömmar, och Ă€ven en sjĂ€lvkĂ€nsla som just nu sĂ€ger att DU KAN. För du vet i grund och botten att du kan. Du har nĂ€mligen bevisat det hĂ€r för dig sjĂ€lv tidigare. Och du kan Ă€ven idag ha andra ”kvitton” pĂ„ det, i form av aktiva företag osv. MEN viljan din kanske Ă€r starkare Ă€n orken. ELLER viljan kanske Ă€r starkare Ă€n ekonomin. Det kan finnas flera olika faktorer. Oavsett Ă€r de nu ett att faktum saker blir uppskjutna. Jag upplever faktiskt ocksĂ„ att det hĂ€nger mycket sorg över hĂ€r ocksĂ„, rentav en depression ocksĂ„. Och Ă€r det sĂ„ att du ocksĂ„ saknar en struktur/stabilitet i ditt liv av olika anledningar sĂ„ finns det risk att du kanske t o m har kraschat? Dvs du har gĂ„tt i vĂ€ggen, Ă€r utbrĂ€nd.

Har tagit pĂ„ sig alldeles för mycket helt enkelt. Du kan Ă€ven ha avslutat nĂ„gonting som en relation eller nĂ„gonting annat som varit och Ă€r psykiskt pĂ„frestande.  Och hĂ€r kĂ€nner man sig tom, avstĂ€ngd, samtidigt som det krĂ€vs en massa styrka. Vilket blir ditt skydd för att kunna ta dig igenom vardagen och slutligen bli en helt sjĂ€lvstĂ€ndig individ. Ingenting konstigt i det. Men det och du Ă€r pĂ„ vĂ€g.. det tar bara lite lĂ€ngre tid. ÅterhĂ€mtning & lĂ€kning krĂ€ver sin tid.

Det jag fĂ„r till mig Ă€ven Ă€r att det hĂ€r handlar om en man 30-35+ Kan Ă€ven vara Ă€ldre. fisk, krĂ€fta eller skorpion (kom ihĂ„g att detta kan vara bĂ„de sol, mĂ„n och ascendent tecken). Dvs Ă€ven om ditt stjĂ€rntecken inte Ă€r ett vattentecken SĂ„ betyder det alltsĂ„ inte att det inte Ă€r sĂ„. Denna man Ă€r vĂ€ldigt ödmjuk, godtrogen, (pĂ„ gott och ont), skulle nĂ€stan sĂ€ga dumsnĂ€ll, ljus till sendrefĂ€rgad, blĂ„-gröna ögon. 170-180 cm lĂ„ng. 75-80 kg. Kommer söderut ifrĂ„n.  Är en person som Ă€r piggast pĂ„ dagen. Han Ă€r kĂ€nslomĂ€ssigt skör, nĂ„gon som blundar Eller har blundat för Sanningen under lĂ„ng tid, likasĂ„ struntat i magkĂ€nslan och dennes intuition som försökte vĂ€gleda Denne i rĂ€tt riktning.

HjÀrtat kÀnner en sak Och som magkÀnslan förmedlat likadant. Nu kan denne fÄtt problem med Eller att deb kÀmpar med huruvida dennes förmÄga att Àlska och att bli Àlskad. Om den nÄgonsin kommer att kunna finna kÀrlek, om den kan bli kÀr, samt problem med enorm Ängest, hjÀrtklappning, lÄngdragna förkylningar, hosta,atsma, bronkit, lunginflammation mm. Det finns ganska mycket kÀnslomÀssigt som behöver tas om hand och pratas om, lÀkas osv. Viktigt att inte ignorera det.

Han fĂ„r hela tiden lĂ€kning, healing. Allt kommer som sagt att bli bra. Men allt sker av en anledning och det Ă€r dags att han ska möta Sig sjĂ€lv pĂ„ riktigt och pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. đŸ€

LĂ€mna ett svar