Drömmen ~ 29/8 🌾

DRÖMMEN 

Det hÀr handlar om att du just nu genomgÄr en form av kÀnslomÀssig process, kopplad till din barndom ditt inre barn. DÀr du har kommit i kontakt med de inre barnet, och som har satt i gÄng mÄnga bitar pÄ flera olika vis. Du kan som sagt Àven ha (se tidigare inlÀgg budskap) haft/har problem med ditt egna barn, son eller dotter, liten som tonÄring, som vuxen. Vilket aktiverar Àn mer i frÄgasÀttanden, skuld, skam, etc inom dig. En del av de kanske rentav Àr helt utan belÀgg. 

Just nu kan dÄ din kropp ha större behov av att fÄ all möjlighet till vila. De kan bli tydligt genom att du Àr extra mottaglig för infektioner, och att ditt immunförsvar inte Àr det bÀsta helt enkelt. För vissa av er kan de Àven handla om att ekonomin har varit under isen ett tag och Àr under ÄterhÀmtning eller vad man ska kalla det. Du behöver tid för ÄterhÀmtning i olika slag. 

Hur som haver sÄ Àr du pÄ rÀtt vÀg, det Àr nÄgot beslut som du har tagit eller alldeles strax kommer att ta. Allt mÄste bara fÄ ta den tid det tar helt enkelt. Universum, det kan ocksÄ vara en fysisk specifik person som vill vara fin och givmild med dig och nu ska uppmanas du följa livets flöde, och i n t e streta emot oavsett vad som Àn hÀnder. 

Kasta bort kontrollbehov, se till att ta e t t steg i taget och inte fjorton som var den siffra som kom i mitt huvud :). Skynda lÄngsamt sÄ att du sakta kan uppnÄ de som du vill oavsett vad de handlar om. Allt mÄste inte ha en fyrkantig struktur, Ätminstone inte till en början. vissa saker energier kan vara blockerade just för att de SKA vara sÄ, och att det finns en viss stillhet i saker och ting av en anledning. Meningen Àr att du ska vara ensam och vila, ÄterhÀmta dig, var de ju sÄ att du kan rÄ om dig sjÀlv, lyssna inÄt i din sjÀl.. vad sÀger sjÀlen dig? Det finns en anledning till att du har blivit sjuk i sÄfall t y v À r r. Universum har med all sÀkerhet försökt nÄ dig under en lÀngre tid, utan resultat, dÀr du inte har lyssnat. 

Du kan Àven befinna dig i en kamp, nÀr alla sliter och drar i dig, alla ska h a av dig, och saker gÄr trögt, och att blockeringar sitter hÀr och dÀr i ditt liv som gör att du fÄr kÀmpa kÀmpa, och hela tiden uppleva stunder som en uppförsbacke. 

Det gÀller att kunna finna lösningar pÄ saker, och lyssna inÄt. Inte gÄ till lÀkaren enbart be om smÀrtstillande för att sen köra pÄ igen. Utan du mÄste l y s s n a pÄ din kropp. Vad vill den, vad behöver den, vad sÀger den? Det Àr undermarkerat verkligen!

Det kan nĂ€mligen, hur hĂ„rt Ă€n det hĂ€r lĂ„ter, vara sĂ„ att ingen har nĂ„gon skyldighet att servera dig din lycka pĂ„ ett guldfat. Ex din nuvarande man/kvinna, eller en ev nĂ€stkommande. De kan dem inte heller. Du blir inte lycklig av att fĂ„ dina behov tillfredsstĂ€llda av nĂ„gon annan. Du kan tro dig blivit kĂ€r i en man el kvinna en gĂ„ng i tiden, för att denne Ă€r sĂ„ vacker/snygg/klok osv. Men det Ă€r ju inte sant? Troligen Ă€r det helt de motsatta att du blev förĂ€lskad enkom för att slippa leva ensam. För att det var just det som du var pĂ„ vĂ€g att bli dĂ€r och dĂ„. Och det var lĂ€ttast att undvika dig sjĂ€lv och ditt innersta pĂ„ ett eller annat sĂ€tt, slippa kĂ€nna just inĂ„t. De finns de som inte ens blir förĂ€lskade i mĂ€nniskor överhuvudtaget utan i pengar, materiella ting…. Dessa vill syssla med pengar och makt. Bli politiker. Och undvika ensamhet. Pröva studera mĂ€nniskan och studera dig sjĂ€lv sĂ„ kommer du att bli förvĂ„nad. Du Ă€r alltsĂ„ rĂ€dd rĂ€dd för din ensamhet, men den verkliga sanningen Ă€r att du kĂ€nner dig oerhört ensam och det Ă€r nĂ„got helt annat. 

Du bör alltsÄ bygga upp dig sjÀlv, lÀra dig vara med dig sjÀlv helt ensam i ensamhet utan att kÀnna dig ensam. För att kunna hitta ut Àlskade vÀn. 

❀

LĂ€mna ett svar

%d bloggare gillar detta: