Blomstring 28/8 🌾

 🌾

BLOMSTRING

Idag ska du ta med dig kĂ€ra jordkvinna som Ă€r född i oxen, jungfrun eller stenbockens tecken. Du vet vem du Ă€r och vad du kan, inte sant? PĂ„ gott och ont. Du har eller kommer att komma fram till en del insikter, gĂ€llande ditt barn alt ditt eget inre barn och de ligger en del kĂ€nslor kring det hĂ€r. Sorgsna som delvis glĂ€djefyllda, och plötsligt kan det ske saker, relationer, situationer som fĂ„r plötsliga helomvĂ€ndingar dĂ€r du börjar omvĂ€rdera, fundera, och bedömer att det krĂ€vs en del förĂ€ndringar. Det finns Ă€ven kĂ€rlek inblandat hĂ€r, jag upplever att de hĂ€r Ă€r mellan dig och ditt barn, kan vara son eller dotter. Du kan idag ha fĂ„tt klart för dig att nĂ„gon (barnet) inte Ă€r sann mot dig, och sĂ€rskilt inte sann mot sig sjĂ€lv,. DĂ€r denne dels gĂ„r bakom ryggen pĂ„ dig men Ă€ven Ă€r oĂ€rlig överhuvudtaget vilket gör dig ledsen & besviken. AndevĂ€rlden/universum har en lĂ€ngre tid försökt tala om genom tankar, kĂ€nslor drömmar att du har rĂ€tt i de som kommer till dig, medan du sjĂ€lv intalat dig att du inbillar dig. HĂ€r har du dock ett kvitto pĂ„ att din intuition aldrig sviker dig, sĂ„ med glĂ€dje ska du vara stolt. Men samtidigt talar detta för sorg kring hela situationen eftersom de Ă€r ditt eget barn vi talar om. Är det ditt inre barn sĂ„ handlar de om att svika sitt inre barn. Du Ă€r nĂ„gon som har potential, Ă€r sĂ„ levande och full av stora möjligheter vad gĂ€ller allt. Detta sticker i andras ögon. Kanske Ă€ven i ditt barn? Du kan vara som en riktig blomma som vill dela med dig till alla, leva maximalt, totalt, och intensivt. Och gör det!Du ska fortsĂ€tta beröra andra sĂ„ som du gör. Du bĂ€r pĂ„ Ă€kta empati, sympati och Ă€r fullt Ă€kta – kanske kommer Ă€ven alla de andra omkring dig till samma insikt e n dag, den insikt om att du Ă€r nĂ„got fint och stort och att allt annat handlar om de enbart sjĂ€lva. Dessa projektioner Ă€r sidor hos sig sjĂ€lv de förmodligen önskade de hade. 🙏

LĂ€mna ett svar