Dagens visdomsord 25/8 🌾

NÀr du stÀlls inför en utmaning som kÀnns som om den för med sig en negativ förÀndring i ditt liv, kom ihÄg att precis allt som hÀnder sker för ditt och allas bÀsta. Det handlar inte om vad som hÀnder utan om vad du gör med möjligheten och hur du vÀljer att se pÄ den. 

Universum mÄste ta bort saker för att bÀttre och mer underbara saker ska kunna komma in i ditt liv. Inse att den hÀr förÀndringen sker för att nÄgot fantastiskt Àr pÄ vÀg till dig!

Siffran som kom Àr nummer 9 vilket stÄr för slutet pÄ en livscykel och att nu Àr det dags att se tillbaka pÄ allt som varit, reflektera över vad du har lÀrt dig respektive inte ha lÀrt dig. O m du upplever att du ens har lÀrt dig nÄgot. Hur du i sÄ fall tycker att du eventuellt har kunnat göra saker annorlunda osv, om inte annat ta med dig det framÄt. NÄgonting i ditt liv verkar ha gjort sitt sÄ att sÀga, det kan vara precis vad som helst egentligen. Och Àven handla om vad som helst.

❀

LĂ€mna ett svar