Dagens tarotkort Kejsaren 19/8đŸ€

Kejsaren

han Àr en bra men auktoritÀr figur. Och det kan vara din far, farfar, morfar, svÀrfar etc. Men det behöver inte vara. Det kan Àven vara sÄ att det Àr din partner som Àr eller har dessa sidor inom sig och som faktiskt pÄminner om nÄgon av dessa ovan jag nÀmnde. Att de hÀr vad gÀller auktoritet Àr nÄgonting som gÄtt  generation efter generation. Och att det liksom ligger sÄ lÄngt bakÄt sedan tidigare liv och av den anledningen Àr de sÄ svÄrt att bryta det hÀr beteendet och mönstret helt enkelt. Ni verkar ha hamnat ofta i konflikter och eller meningsskiljaktigheter vad gÀller just barnuppfostran. Och jag fÄr till mig att ni har tvÄ barn minst, och att det Àr en flicka och en pojke. För vissa sÄ Àr flickan Àldst och för andra Àr det tvÀrtom. Och för en del sÄ finns de Àven tvillingpar (pojke och flicka) Àr det som kommer till mig. Du har med all sannolikhet haft en pappa som varit auktoritÀr nÀr du var barn, och om sÄ inte var fallet sÄ ligger detta som sagt lÀngre bakÄt att du Hade problem med auktoritÀra mÀnniskor i tidigare liv.

Det kan ha varit sÄ att du sjÀlv var vÀldigt auktoritÀr eller sÄ sÄg du till att hamna och föra talan för de mÀnniskor som inte vÄgade öppna munnen. Och av den anledningen har du attraherar in en partner med auktoritÀrt beteende för att du ska fortsÀtta den vÀgen. Kan ocksÄ vara sÄ att du var tystlÄten sjÀlv och försökte fÄ fram dina ord men blev överkörd och dÀrför nu fÄtt en helt ny chans att sÀtta ner foten. Hur som haver sÄ gÀller de att finna en balans hÀr. För lite jÀvlar anamma mÄste vi alla ha i oss för att kunna genomföra saker, ta tag i saker, osv. jag fÄr dock till mig att han i sin vÀrld (mannen) anser sig ge sin familj vÄrd och omsorg genom sitt sÀtt att vara, medan du distanserar dig mer och mer och vÀrmen mellan er försvinner mer och mer och kÀrleken som frÄn början var riktig kÀrlek övergÄr sakta till att bli en vÀnskaplig relation istÀllet. Det Àr ju dock inte riktigt grundtanken och planen med det hela? Skulle jag tro.. 

SÅ ni behöver prata med varandra. För att ni ska kunna fylla era samtliga bĂ€gare med kĂ€rlek och inte vĂ€nskap sĂ„ Ă€r det hĂ€r superviktigt i n n a n det Ă€r försent. MEN samtidigt Ă€r det Ă€ven viktigt att du som jag förmodar lĂ€ser detta kĂ€nner en trygghet med denna man eftersom annars hade du inte stannat kvar sĂ„hĂ€r lĂ„ngt. Inte sant? NĂ€r du tĂ€nker tillbaka i din barndom eller tĂ€nker Ă„ter överhuvudtaget sĂ„ verkar de Ă€ven finnas mĂ„nga olĂ€kta sĂ„r av olika anledningar. Dessa mĂ„ste du nu göra ett val med. Antingen litar du pĂ„ din partner i att det finns enorm kĂ€rlek och trohet OCH att du tar dig tid/plats/utrymme för dig sjĂ€lv dĂ„ kejsarens energi har en tendens att vilja göra saker efter dennes egna villkor.

SĂ„ du behöver ta ett genuint Ă€rligt beslut i vad du vill och hur du vill att ni ska gĂ„ vidare..för som sagt han Ă€r som sĂ„, Att du fĂ„r om han fĂ„r, men du fĂ„r inte om inte han fĂ„r, han Ă€r riktigt lynnig, och egoistisk men det egoistiska kan man inte riktigt ta pĂ„ alla gĂ„nger för han gör det ”proffsigt”. Han finns som sagt för dig sĂ„ lĂ€nge du finns för honom, han ger dig om du ger. Men sĂ„ fort du backar undan lite dĂ„ gör han desamma. Ärlighet och rak kommunikation Ă€r det som gĂ€ller, oavsett om inte kan sjĂ€lv kanske klarar av att vara helt Ă€rlig hela vĂ€gen. M e n det handlar isf om att han ljuger för sig sjĂ€lv. Det hĂ€r Kan i af ge en typ av nystart i kĂ€rlek.
HAN Ă€r Ă€ven nĂ„gon som mĂ„ste vara sĂ€ker pĂ„ att du vill vara med honom, annars gĂ„r han i tankar funderingar och letar potentiella kvinnor… för glöm inte bort att denna man Ă€lskar kvinnor. nu Ă€r det inte sĂ„ att han sĂ€tter sig och skriver till andra det Ă€r inte sĂ„ jag menar men han spanar efter potentiella kvinnor. (Och nej, det förĂ€ndrar INTE all den kĂ€rlek han har till dig) utan han har sĂ„ dĂ„ligt sjĂ€lvvĂ€rde och sjĂ€lvkĂ€nsla och mĂ„ste dĂ€rför bara inom sig göra det. Det i sin tur gör att han stĂ€nger igen blockerar hans hjĂ€rtchakra en del och du kan plötsligt ha kĂ€nt att han Ă€r avstĂ€ngd. Men de Ă€r för att skydda sig sjĂ€lv inför en eventuell separation/skilsmĂ€ssa.

HĂ€r börjar han tvivla pĂ„ sig sjĂ€lv att han inte duger sĂ„ under den hĂ€r perioden Ă€r det bĂ€ttre att bara lĂ„ta honom fĂ„ vila skulle jag vilja pĂ„stĂ„. Ni bĂ„da tvĂ„ alt Ă€r det han som Ă€r besviken pĂ„ dig över att han kĂ€nner sig ensam i relationen och inte fĂ„r den nĂ€rhet, kĂ€rlek och bekrĂ€ftelse som han önskar. Vilket i sin tur gör att relationen hĂ„ller pĂ„ tyna bort och han kanske börjar TrĂ„na efter annat… allt blir en ond spiral.

Kanske Àr det nÄgon av er som faktiskt inte Àr mogen lÀngre för att kunna fortsÀtta den hÀr relationen? Man kan inte skylla i frÄn sig hela tiden eller rycka pÄ Axlarna Ät saker. Det börjar alltid med en sjÀlv, sÄ börja dÀr. Du mÄste ta ansvar för dig, och han eller hon din partner mÄste ta ansvar för sig. NÀr en kÀnner en brist pÄ bekrÀftelse och uppmÀrksamhet sÄ handlar detta i grunden om sig sjÀlv och sina olÀkta sÄr inom en sjÀlv. Prata hÀr sÀtt ord pÄ allt för annars kommer en bli sjuk. Och relationen blir sjuk. Om du ni pratar sÄ kommer man kunna fylla i dessa bÀgare pÄ bilden igen sÄ de stÄr upp och inte ligger ner. Att ni tar er igenom de jobbiga. Sakta uppnÄr ni tillsammans en tillfredstÀllelse och bÄde inre och yttre frihet. ALLT Àr möjligt, om man bara vill och försöker. Fungerar inte ett sÀtt, sÄ prövar du ett annat och ett annat och ett annat till att det fungerar. Jag fÄr till mig att du som lÀser detta El att det handlar om /antingen har oxe, jungfru eller stenbock Eller fisk krÀfta skorpion antingen som soltecken eller mÄntecken. Och Àr kvinna. Hon du Àr praktisk, mÄlmedveten, mÄn om sitt yttre, bryr sig om hÀlsa, för vissa kan ni vara intuitiva framgÄngsrik, vet vem du Àr, vad du kan. 35-45 Ärs Äldern. Ca. MörkhÄrig, brun, sendre fÀrgad om inte fÀrgat hÄr. Gröna till blÄ ögon., 160-180 cm, jordnÀra, har hund/hundar eller vill ha. Kan vara manipulativ om hon vill. Och sÄ fÄr jag att hon idag kÀmpar med massor med kÀnslomÀssigt inom sig och som satt sig som fysiska krÀmpor. Vilket dÄ trÀning Àr en bra hjÀlp. 

Denna kvinna har barn, familj som sagt. Mycket kÀrlek Drömmer om hus vÀldigt vÀldigt mycket med hÀstgÄrd. Hon Àr medial Àven han. FÄr jag ocksÄ. LÄngt hÄr har hon. Mörkt lÄngt hÄr till strax ovan ryggslutet.

ja de var vad jag hade för idag đŸ€

LĂ€mna ett svar