Vecka 32 Ă€nglainsikt đŸ€

ROLL, IDENTITET & RELATIONER

Den hÀr veckan sÄ vill Ànglarna hjÀlpa dig med att förstÄ hur din roll och identitet pÄverkar alla dina relationer.

MÀnskligheten i allmÀnhet befinner sig under en stark press i att utvecklas och denna energi pÄverkar alla aspekter av ditt liv, sÀrskilt dina nÀra relationer. Aldrig tidigare sÄ har relationer varit sÄ problematiska och konfliktfyllda som de Àr nu och Ànglarna vill hjÀlpa dig med att du ocksÄ ska förstÄ varför.

Alla spelar vi olika roller i vÄra liv. Vi spelar rollen som förÀlder, vÀn, kollega, partner och sÄ vidare. De olika rollerna Àr mentala tankekonstruktioner som vi vÀljer att visa för andra. Det blir dÄ en bild av oss sjÀlva som vi vÀljer att spela upp för nÄgon annan. Det Àr först nÀr vi identifierar oss med denna sjÀlvbild som en identitet egentligen skapas.

En identitet skapas nÀr du fÄr en kÀnslomÀssig bindning till din roll. Denna identifiering kan vara personlig eller kollektiv och kan sitta vÀldigt hÄrt fast och Àven vara svÄr att slÀppa sedan dÄ vi sÄ lÀnge har övat pÄ att spela denna roll.

Den inre och yttre konflikten som kan uppstÄ med andra mÀnniskor nÀr du utvecklas och utvidgar din medvetenhet Àr att du börjar inse att rollen som du spelat sÄ lÀnge och som andra har identifierat dig med, inte lÀngre Àr den du vill vara. 

NĂ€r du samtidigt utvecklas sĂ„ förĂ€ndras din inre energi vilket gör att hela din varelse förvandlas, sĂ„ Ă€ven din gamla roll och identitet. Det hĂ€r kan vara svĂ„rt för andra mĂ€nniskor i din nĂ€rhet att förstĂ„ dĂ„ denna förĂ€ndring inte alltid syns med blotta ögat men kĂ€nns och upplevs vĂ€ldigt tydligt pĂ„ en subtil energetisk nivĂ„. Andra mĂ€nniskor vet dĂ„ inte riktigt hur de ska förhĂ„lla sig till ditt ”nya jag”, eftersom det blir dĂ„ en ny bild av dig sjĂ€lv som du visar för andra. Och denna nya sjĂ€lvbild kan utmana andra mĂ€nniskor.

SÄ Ànglarna vill att du djupt inom dig ska förstÄ att du inte behöver oroa dig för hur andra mÀnniskor kommer att definiera dig. Utan nÀr andra mÀnniskor definierar dig sÄ begrÀnsar de sig sjÀlva, vilket Àr deras eget problem och inte ditt.

Den hÀr veckan vill Ànglarna be dig om att öva nÀr du interagerar med andra mÀnniskor att vara dÀr frÀmst som medveten bortom en roll och identitet. DÄ kommer Àkta sjÀlvkÀnsla automatiskt att infinna sig och vad andra tycker och tÀnker om dig kommer dÄ inte lÀngre att spela dig nÄgon som helst roll.

KÀrlek ZÀta 

đŸ€

LĂ€mna ett svar