Din livsresa 22/7 đŸ€


Grunden, kÀrleken, uppbyggnaden, relationer, knakelibrakanden, roller, familjen, olika Ärstider och du förÀndras.

Jag upplever att du genomgÄr en (kalla det vad du vill)

transformation/utveckling/uppvaknande – process.

DÀr du sakta kan se vem som har vilken roll i din familj, slÀkt. Och att varje person Àven har gett dig Diverse lÀxor och lÀrdomar. 

Samtidigt har du sÀkert ocksÄ kommit fram till att du definitivt inte har valt att komma till denna jord.. (fast det har du).

Men mÄnga brukar sÀga sÄ, att man inte valt det. Du kan Àven ha konstaterat kanske att du inte har valt dina förÀldrar, Syskon, inte heller valt din slÀkt.
Funderar du över var du hör hemma? Jag upplever Àven att du söker efter din sjÀlsfamilj. För den du har Àr nÄgon du inte riktigt kÀnner genuint i hjÀrtat att du tillhör, eller att de vill att du ska till tillhöra dem.
Lite Som att du vore ”den fula ankungen”.. Om det Ă€r sĂ„..

SÄ ska du veta min vÀn, Att bara för att man har ett blodsband sÄ betyder inte det att man ska eller mÄste tillhöra dem. Du kan söka dig till de MÀnniskor som du kÀnner eller anser i hjÀrtat À r din familj.

Det finns inget rÀtt eller fel. Dock ska du komma ihÄg och ha med dig att ALLA förÀldrar har gjort sitt bÀsta som de har kunnat utifrÄn deras bÀsta förmÄga. No matter what. Och sÀga vad man vill. 
De har gjort allt som de har trott Àr det rÀtta, de bÀsta För dig. 

Ä v e n om din sjĂ€l har skrikit & grĂ„tit inombords och hela du har vetat att det varit fel dĂ€r och dĂ„.

SĂ„ vad kĂ€nner du? LĂ„t de Som kommer att komma. Stanna och Va i det. Och Vad vill du? LĂ„t Även de komma.. och Stanna acceptera och va i det.

Sen sÄ, KÀnner du efter v a d vill du? Och Gör det bara!

Var sann med dig sjÀlv. Lev i enighet med den du vill vara. Alla de mÀnniskor du möter och de som kommit in som familjemedlemmar gjorde de av en anledning. De Àr menade att fÄ dig att vÀxa och utvecklas till den varelse du Àr idag. Och istÀllet för att du idag ska mÄ dÄligt över de du har genomgÄtt, Àven om det Àr sÄ att du har haft en tuff livsresa, F ö r s ö k att se tillbaka och se livet som heligt och samtidigt tacka sjÀlen för din resa. Ge dig ut och sök reda pÄ det som du tycker fattas dig.

❀

LĂ€mna ett svar