V.29 ~ LUFTELEMENTET đŸ€

Vattuman ~ tvilling ~ vÄg  

Temat för veckan handlar om att du ska kÀnna efter i hjÀrtat. Lyssna inÄt Ordentligt. Vad vill du, vad kÀnner du, vad tÀnker du? det Àr nÄgonting i ditt liv som du inte riktigt kÀnner dig hundra tillfreds med. Dels sÄ finns de en del som du behöver sÀtta ord pÄ och ta beslut kring.

MEN du behöver ocksÄ veta att sÄ lÀnge du har ett stÀngt hjÀrta sÄ har du Àven stÀngt av dina kÀnslor vilket de dÄ blir svÄrt att ordentligt kunna kÀnna efter vad du egentligen kÀnner i djupet av ditt hjÀrta. LikasÄ blir det svÄrt att kunna ta emot kÀrlek eller ge ut kÀrlek till andra som Àr genuin och som kommer direkt frÄn ditt hjÀrta. Jag upplever att du kan ha byggt upp en mur runt   för att skydda dig sjÀlv, och de kan bero pÄ tidigare sÄr eller svek.

I Början av veckan SÄ funderar du kring vÀgval och tankar som kommer till dig. Du kan mÀrka att du inte alls Àr intresserad av sÄdant som tidigare har intresserat dig. Allt frÄn intressen, vÀnner, osv. Du kan Àven komma fram till att de Àr dags/lÀge för dig att Àndra riktning i livet. Och de Àr andevÀrlden som sÀnder gudomlig vÀgledning sÄ följ den. De kan vara sÄ att du nyligen fÄtt besked om en graviditet, eller sÄ fÄr du veta det under veckan, Eller ett nytt jobb, nÄgot Form av tillskott i familjen eller liknande. Du vÀljer Helt enkelt eller vill Ätminstone i tanken Àndra riktning i livet.

Detta kan OcksÄ vara Ett överrumplande besked, PÄ gott och ont. 

sedan sĂ„ kommer du att Vara extra kĂ€nslig och mottaglig för energier, koffein, nikotin, socker, mm vilket tydligt gör att du blir negativt pĂ„verkad i form av trötthet, din kropp blir slut, du fĂ„r vĂ€rk och smĂ€rta lite hĂ€r och dĂ€r, kan kĂ€nna dig drĂ€nerad. Svaret hĂ€r Ă€r att du omges av mĂ€nniskors energier vars Àr av negativa energier. Men jag skulle Ă€ven sĂ€ga negativa platser, situationer och kan vara jordandar ocksĂ„ som du pĂ„verkas av. Detta gör att du behöver rena & avgifta din kĂ€nsliga kropp! (se rena Ditt energifĂ€lt – youtube meditation) 

Mitten av veckan Àr du i behov av att vÀlja glÀdjen. Att fÄ ha roligt. Plocka fram barnet i dig och leka. 

Under torsdagen sĂ„ behöver du möta nĂ„gonting dĂ€r du ska vara Ă€rlig mot dig sjĂ€lv. Inte fortsĂ€tta stoppa huvudet i sanden helt enkelt. Änglarna sĂ€ger att de stöttar och vĂ€gleder dig. Fokusera pĂ„ det som du vill ha, sĂ„ ska du fĂ„ det. 

Det finns en relation som cirkulerar i dina tankar.. kan vara till vem som helst egentligen Men upplever att de Àr en djup nÀra relation, som mamma, syster bror el liknande. Det Àr nÄgot som tynger dig. Du saknar denne i af, det finns en del ni behöver prata om. Och jag rÄder dig till att SÀtta ord pÄ det du kÀnner. Kontakta denne. Men kom ihÄg att du Àven bör jobba med din relation till dig sjÀlv. Den börjar alltid med dig sjÀlv. Du behöver kÀnna dig trygg & Àlskad. LÀka ditt inre barn lille vÀn. Men de Àr en livslÄng uppgift. SÄ börja nu.

Slutet av veckan ut i naturen och fĂ„ frisk luft, jorda dig. Du behöver grönska och Moderjord min vĂ€n. VĂ€dra dagligen, upp med persiennerna, ha gĂ€rna gröna vĂ€xter omkring dig och luftrenare. Önskar er en fin vecka alla vattumannar ~ tvillingar & vĂ„gar đŸ€

LĂ€mna ett svar