Dagens budskap 1/7 🕊

  🕊

Idag fick jag en nĂ€stan euforikĂ€nsla i kroppen, nu Ă€r det snart nĂ„gonting stort som ska ske. Och de Ă€r nĂ€ra nĂ€ra.. just nu befinner du dig i en ekonomisk sits dĂ€r du kĂ€nner hopplöshet, och funderar, stressar, oroar dig över HUR du ska fĂ„ allt gĂ„ ihop. MEN du kommer hĂ€r inom kort stolt spatsera och kanske visa upp de du lyckats med. De du tagit dig förbi och igenom. De ”omöjliga” som du stundvis trott inte varit möjligt. Och mitt första ord som kommer sĂ„hĂ€r pĂ„ vĂ€gen., i skrivandets stund Ă€r TACKSAMHET- glöm inte det. Det Ă€r sĂ„ viktigt. Tacka universum. Du kommer att ges möjlighet till en helt ny start i livet, en ny bostad, pengar som kommer in, arbete, grönska som vĂ€xer och blommar pĂ„ flera plan helt enkelt. De banas en ny vĂ€g utifrĂ„n in i en vĂ€rld av trygghet. Rent intellektuellt sĂ„ kan de givetvis komma bli en inre resa du fĂ„r göra men Ă€ven en fysisk resa med familjen. LĂ€mna de gamla bakom dig.. du visar vĂ€rlden att du kan sjĂ€lv nu, och Ă€r ser bort frĂ„n allt gammalt, och med Kraft och styrka. Hela du strĂ„lar, familjen strĂ„lar likasĂ„ eftersom de fĂ„r bĂ€ra dina energier ocksĂ„. Äntligen kan du kĂ€nna BALANS inom dig, och omkring dig och strĂ€va framĂ„t för att allt i ditt liv ska vara balans. Hela du utstrĂ„lar en harmoni som fĂ„r dig att kĂ€nna dig tillfreds, kanske mer Ă€n du nĂ„nsin tidigare har gjort. Du lĂ€r dig plötsligt att börja omvĂ€rdera saker i livet, förstĂ„r att saker inte Ă€r sjĂ€lvklart och hur viktigt de Ă€r att ta tillvara pĂ„ ALLT. Njut, mĂ„ bra. De Ă€r du vĂ€rd för allt slit du genomgĂ„tt. Under denna vecka sĂ„ kommer en ny vĂ€rld öppna sig för dig pĂ„ ett eller annat sĂ€tt.

❀

LĂ€mna ett svar

%d