Dagens budskap 2/6 ⭐️

Idag handlar det om en förändring i en eller flera relationer. Det kan vara din familj, där du ifrågasätter dina relationer. Framför allt de relationer som du har till din mor och till din far, dina syskon, din partner osv. Där du bär Känslor som innefattar, samhörighet. Tillit, och vetskapen om du /och att du hör hemma i din familj , men kanske även en känsla av att inte att ha just riktigt hittat ”hem”. Men denna längtan är så stark,  de inre lilla barnet (inom dig)  egentligen som skriker efter sin mamma, som skriker efter sin pappa, som skriker efter närhet, kärlek, bekräftelse i alla dess former. Men där du kanske inte alls förstår det här själv. Inte alls får det här behoven tillgodosedda. När du bara har en så stark längtan till att få känna samhörighet med någon. att ensam själv finna en lösning för att du så länge sprungit i cirklar. Det är svårt för dig att själv finna en balans, någonting mittemellan. Men det är en förändring som behövs älskade vän för att du ska komma vidare. Annars blir de en nystart för er både men åt varsitt håll. Du behöver verkligen bredda ut dina vingar få djup klarhet i saker. Men du kan inte vänta hur länge som helst. Du är redo även om du inte tror det. Det känns som att det här handlar om att inte  tycka sig vara värd bättre. Och att kanske ständigt eller ofta fått höra att man är värdelös, och av den anledningen så ser man till att istället skapa en självuppfyllande  profetia. Vilket såklart är sorgligt. MEN  ingenting är någonsin försent. Du måste dock ha tilltro. Du väljer och skapar ditt liv.

 

💗

Lämna ett svar