Dagens budskap 22/5 đŸ€

Idag krĂ€vs det stort mod av dig till att utföra saker. Och dĂ„  menar jag överlag. Att komma upp ur sĂ€ngen, att gĂ„ till affĂ€ren, att ringa samtal, att gĂ„ emot dig sjĂ€lv. Du begrĂ€nsar dig sjĂ€lv och vill ingenting kanske, har kanske skapat spĂ€rrar och blockeringar som gör att du lite rycker pĂ„ axlarna för att du struntar i vilket, kĂ€nns likgiltig. Men Ă€ven att du försöker straffa dig sjĂ€lv av nĂ„gon anledning. Kan ha att göra med för att nĂ„gonting inte gick som du ville. SĂ„ i grund och botten Ă€r du ledsen och besviken, meningen Ă€r att du ska kunna njuta av livet av en situation av en relation. Att mĂ„let Ă€r att livet ska vara njutningsfullt. Men de faktum Ă€r att du Ă€r utmattad just nu. Trött, och du orkar inte engagera dig vilket gör att du just idag speciellt har ett blockerat energiflöde. Mycket omkring dig kĂ€nns som en evig kamp, att nĂ€stan allting Ă€r du berör fĂ„r du kĂ€mpa för och att saker Ă€r trögt. Mycket trögt. Det finns rĂ€dslor, stress, oro, Ă„ngest i allt det hĂ€r för samtidigt hĂ„ller du pĂ„ att transformeras sĂ„ det Ă€r som att du stĂ„r och stampat och vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got för att du inte har tĂ„lamod. Du vill att saker ska gĂ„ fortare. TĂ„lamod Ă€r kanske inte riktigt heller din starkaste sida… vilket just idag ocksĂ„ blir extra tydligt. Kom ihĂ„g att du Ă€r en lejoninna. Och du kommer att behöva fortsĂ€tta stĂ„ upp för dig, dina övertygelser, de du tror pĂ„, vem du Ă€r, vad du tror Ă€r blir bĂ€st, etc.. faller du pĂ„ vĂ€gen idag, sĂ„ ligg inte kvar. Utan upp med dig fort som tusan. Du Ă€r en krigare. Be Ă€rkeĂ€ngel Ariel att stĂ€rka dig och ditt sjĂ€lvförtroende, ditt mod, sĂ„ du orkar fortsĂ€tta hĂ„lla fokus. PĂ„ sĂ„ vis blir du ocksĂ„ en förebild för andra. Du kommer att ta dig igenom den hĂ€r dagen ocksĂ„.

💚

LĂ€mna ett svar