Dagens kärleksbudskap 9/5 ❤️

🔮

Idag behöver du låta dina vänner hjälpa dig med sådant som du behöver hjälp med, inte envist och ”tjurskallig” jämt tänka att du ska klara allt själv. Eftersom du ofta är den som stöttar alla andra och finns nära till hands för andra så bör du nu sträcka ut en hand och BE om hjälp. Du skulle må bra av att få bolla om allt som tynger dig, men även att bara få vara DU. I form av egentid, äta eller fika tillsammans. Du skulle må bra av att pausa från din vardag och åka hemifrån en stund fundera över var du står i ditt liv i förhållande till din ev relation, livssituation. Du ni kan behöva stanna upp och fundera över vad ni vill, för att på de viset komma fram till de ena eller de andra beslutet. De gäller oavsett dig som singel el i en relation. Utmaningen/äventyret idag är är att du skulle må bra av lite bekräftelse. Piffa till dig oavsett vad dagen har på schemat, och sen ska du skratta, flirta, heja på allt och alla du möter idag. Genom de delar du med dig att din härliga energi. Andra mår bra av den!
Och någonstans känns det som att du gett upp kärlek, att du tillåter dig bli behandlad på ett sätt som du inte tycker om el mår bra av. Titta dig i spegeln och värdesätt dig för guds skull! Säg till dig själv varje dag ”jag är älskvärd- vacker & värd kärlek&respekt”. På så vis blir detta en sanning även för dig till slut, om du använder detta mantra dagligen. Be änglarna om hjälp. När du respekterar och älskar dig själv kommer du attrahera in lika människor som gör desamma med dig. Du förtjänar kärlek.

❤️

Lämna ett svar