V.19 änglabudskap/änglanummer/skytten ❤️

Nummer 8

Denna siffra står för karma, det du gett ut kommer tillbaka och det är meningen att du ska titta på det för att speglas och kunna förändra. Din siffra kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din siffra” i olika avseenden.

 

Budskapet till dig ska du ta med dig under hela

veckan och tänka på varje dag

 

VÄND DIG TILL ÄRKEÄNGELN MIKAEL 

Alla änglar är viktiga, precis som alla människor, och ärkeängeln Mikael Hedras som extra stark eftersom han väljer att stråla ren och klar och reflektera skaparens stora energi. Han syfte är lika stort som hans gestalt. Han lånar dig sin styrka de gånger då du tillfälligt glömt bort din egen kraft. Hans djupa kärlek sveper sig beskyddande om dig. Be honom ge dig styrka och mod, särskilt om du vill försöka nå dina innersta önskningar. Han kan hjälpa dig att utan fara passera genom den dörr som utgörs av livets skiftningar. Tala med Mikael om alla rädslor, tvivel eller osäkerhetskänslor som du troligen bär på. Han kommer att sopa bort dem och blåsa på din inre eld för att visa dig den energi och kraft som alltid finns inom dig.

Affirmation som du ska använda dig

av varje dag hela veckan

Jag vänder mig till Ärkeängel Mikael hela denna dag och vecka. Jag ger honom allt som besvärar mig och ber honom hjälpa mig att känna trygghet. Jag ber att han ska skydda och vägleda mig på de nya områderna av mitt liv. Jag stöds av mod, styrka och tro.

 

❤️

Lämna ett svar