V.19 änglabudskap/änglanummer/kräfta💙

KRÄFTAN

 

Nummer 9

Denna siffra står för slutet på en livscykel och att du når framgång av olika slag. Men kan även vara negativa saker. Du reflekterar och tar lärdom, frågar dig själv vad du har lärt dig och inte. Du kan känna en fulländning där du når ditt mål till slut. Och här får du ta emot gåvor, känna samhörighet samtidigt som du har byggt upp ett enormt tålamod och förståelse för allt som kan hända under livets gång. Din siffra kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din siffra” i olika avseenden.


Budskapet till dig ska du ta med dig under hela

veckan och tänka på varje dag

 

LÄGG MÄRKE TILL ALL KÄRLEK RUNT OMKRING DIG 

Universum tillhandahåller ständiga påminnelser om kärleken, och den som är uppmärksam vet att denna känsla finns överallt – det finns så mycket att fira med glädje! Att det är en enkel väg till lycka. Idag ska du göra det till din regel att notera exempel på omtanke – någons hjälpsamhet, till exempel, eller ett barns tillgivenhet. När du ser dessa påminnelser ska du ta in den ljuvliga energi som uppstår och själv hämta kraft ur dess värme. Kärleken finns runt omkring dig idag och alla andra dagar också.

 

Affirmation som du ska använda dig

av varje dag hela veckan

 

Jag observerar kärleken överallt, ser uttryck för denna välgörande kraft mellan människor och i naturen. Jag njuter ohämmat av dessa upplevelser och tar tacksamt emot denna känsla. 

Lämna ett svar