Dagens kristaller ~ 2/5 💎


HEMATIT

Kan du kÀnna att du Àr nöjd med ditt liv? SÄ som du lever ditt liv idag, har du nÄtt dit du vill, de drömmar som du har eller har haft Àr det enligt din önskan? Om inte vad och hur kan du göra för att förÀndra de? KÀnner du att du idag fÄr ut det du vill intellektuellt, kan du sortera dina tankar, hitta problemlösningar, osv? Om du Àr stressad vad gör du dÄ?

Hematiten Àr en Sten & kristall som du har stor anvÀndning av bÄde rÄ, eller trumlade stenar att anvÀnda som beskydd, inredning, smycken som örhÀngen, armband, berlocker, amuletter, halsband mm

Hematiten hjĂ€lper dig med att absorbera bort negativa energier och lugnar vid stressiga situationer. Den Ă€r mycket beskyddande och jordande. Även mycket bra att ha nĂ€r du arbetar med Bas chakrat, hjĂ€lper till att transformera negativa energier till att möta positiva vibrationer.

Den kan ocksÄ hjÀlpa dig att finna din egen unika gÄva och samtidigt slÀppa PÄ sjÀlv saboterande blockeringar.  Du kan anvÀnda Hematit nÀr du kÀmpar med svÄrigheter dÀr du behöver balans och jÀmvikt, el dÀr du kÀmpar med Ängest, tvÄngsbeteenden, energitjuvar, yttre pÄfrestningar som negativa energier, som att fokusera pÄ energier. Samt att kunna StÀrka ditt sjÀlvförtroende.

Fysiskt: sÄ brukar man kunna sÀga att hematiten Àr bra för avgiftning av lever och blodet.

TURMALIN

Är du stressad? Slut som artist, försöker ha alltför mĂ„nga bollar i luften tjugofyrasju? Hur tycker du att det fungerar. Antingen fungerar det enligt din mening jĂ€ttebra, eller sĂ„ inte alls. Men det Ă€r bara en tidsfrĂ„ga innan brĂ€nslet tar slut helt och du faktiskt kraschar fullstĂ€ndigt. lyssnar du pĂ„ din kropps signaler som den pĂ„ vĂ€gen försöker ge dig? Jaaa, frĂ„gan Ă€r det ja.

Turmalinen Àr en Sten som du nu har stort behov av genom att den Àr starkt beskyddande och blockerar/stÀnger ute negativa energier & psykiska attacker frÄn mÀnniskor. Den renar all typ av negativ energi och Àr kanonbra att ha som beskydd exempelvis runt sitt hus bÄde inomhus & utomhus. Den Àr Àven mycket jordande, renande. Samtidigt som den Àven balanserar och skyddar dina chakran. Den negativa energin absorberas till ljus positiv  energi. Turmalin Àr Àven bra att anvÀnda som skydd mot elektromagnetisk strÄlning.
den frigör dina rÀdslor och ökar ditt sjÀlvförtroende.
nÀr du bÀr turmalin sÄ hjÀlper den dig att BÄde skydda och stÀrka din Livskraft genom hela din dag.

Fysiskt: sÄ stÀrks immunförsvaret och balanseras vÀnstra & högra hjÀrnhalvan samtidigt som kroppen avgiftas.

LĂ€mna ett svar