Dagens budskap 1/5 🌳

Idag Ă€r en dag dĂ„ du bĂ„de kĂ€nner En vĂ€ldig massa inom dig. Först och frĂ€mst sĂ„ ska du tacka dig sjĂ€lv för den du Ă€r, Att du lyssnar pĂ„ den vĂ€gledning som du fĂ„r till dig. För du har och Ă€r i stĂ€ndig kommunikation med Ă€nglarna, moderjord, universum, Guider, Kraftdjur, Ljuset, det Ă€r det ingen tvekan om. Sen ska du ocksĂ„ fortsĂ€tta stĂ„ fast vid att lagen om attraktion Ă€r din sanning, Ă€r mĂ€nniskans sanning. Du Ă€r och blir vad du Ă€ter, tĂ€nker, sĂ€ger, vill, tycker, visar, gör, ger, osv osv. Och du vet inte f ö r e n du verkligen har prövat. Men för att pröva m Ă„ s t e Du tro och lyssna inĂ„t. Nu avslutar du din livscykel och gĂ„r in i en ny. Bort med de gamla och gör plats Ă„t det nya. Och de nya ger dig massor av chanser HĂ€r framöver till mĂ„nga tĂ€nkbara vĂ€gar. Den gamla du försvinner och ersĂ€tts med massor av ny energi, ett enormt vĂ€xande och kĂ€rlek till livet. För nĂ„got som du Ă€ven kommer att brinna för. Du ÄR en gudinna som utvecklas och bara kommer att VĂ€xa mer och mer ju mer du tror pĂ„ dig sjĂ€lv och lyssnar pĂ„ allt som kommer till dig, samt kĂ€nner efter hela tiden om vad som kĂ€nns rĂ€tt.  SĂ€tt ord pĂ„ de du kĂ€nner, och fortsĂ€tt att söka inĂ„t efter de som du tror Ă€r rĂ€tt att skapa för dig vad gĂ€ller allt. Men först behöver du ”bara vara” dĂ„ du verkar ha fastnat. Men du ska ocksĂ„ Veta att nĂ€r du följer din magkĂ€nsla om vad som Ă€r rĂ€tt sĂ„ bygger du Ă€ven upp din sjĂ€lvkĂ€nsla. Den ger dig En enorm personlig kraft, och de i sin tur ger dig Ă€ven kvitton pĂ„ vĂ€gen pĂ„ att du Har lyckats i olika avseenden.

NÀr Du skapar sÄ anvÀnder du dina kreativa sinnen dÀr du fÄr ut sÄdant som du kanske inte alltid kan sÀtta ord pÄ och de jag kÀnner Àr att du bÀr PÄ mycket sedan barndom och sjÀlvvÀrde inom dig. Kreativitet vet vi alla att de inte alltid mÄste innefatta mÄlning, Och att rita enbart. Utan de kan Àven vara dans, anvÀnda musikinstrument, teckna, bakning, hantverk mm dock SÄ kÀnns det hÀr som att de handlar om just hantverk I nÄgon form dÀr du ska anvÀnda hÀnderna. Som att gÄ en kurs dÀr du arbetar med lera. Det kan dyka upp Gamla minnen till ytan som en blixt frÄn klarblÄ himmel, vilket kan bli vÀldigt jobbigt. De kan hÀnda att du blir pÄmind av en Tidigare hÀndelse eller liknande dÄ du diskuterar Med en vÀn. Resultatet kan bli KÀnslor som Äker En fullstÀndig berg och dalbana. Men de som kommer ska du lÄta komma och acceptera sÄ som det Àr. Inte Àlta alltför lÀnge utan, eller ta de som nÄgot negativt utan se framÄt och ta lÀrdom av de som varit. Se de fina i allt.

Du har som du sÀkert kÀnner ocksÄ varit vilsen lÀnge, inte vetat vilket ben du ska stÄ pÄ eller vetat Ät vilket hÄll du ska GÄ Ät. Vetat vem du Àr. Och sÀkerligen kÀnt att du har sökt och sökt lÀnge men inte vetat efter vad? Men först nu lite gett upp, och kommit till insikt om att det Àr dags att du ska hitta dig sjÀlv och slÀppa allt annat runtomkring dig som inte har nÄgon mening i ditt liv. Det som bara tar kraft och som inte gör dig gott. Och det hÀr Àr ju en jÀttestor och fin present till dig sjÀlv.  Troligen kan du nu Àven se vad som Àr bra och dÄligt, vad som Àr sanning och inte sanning, vad som Àr verklighet och illusioner.
Nu Ă€r det dags att möta ditt inre barn, sĂ„ du fĂ„r lysa och mĂ„ bra i djupet av ditt hjĂ€rta. SĂ„ att du Äntligen Kan fĂ„ Börja leva Ditt liv och bli den mĂ€nniska som du egentligen Ă€r menad att vara.

đŸ€

LĂ€mna ett svar