Dagens kort

Dagens budskap 1/5 🌳

Idag är en dag då du både känner En väldig massa inom dig. Först och främst så ska du tacka dig själv för den du är, Att du lyssnar på den vägledning som du får till dig. För du har och är i ständig kommunikation med änglarna, moderjord, universum, Guider, Kraftdjur, Ljuset, det är det ingen tvekan om. Sen ska du också fortsätta stå fast vid att lagen om attraktion är din sanning, är människans sanning. Du är och blir vad du äter, tänker, säger, vill, tycker, visar, gör, ger, osv osv. Och du vet inte f ö r e n du verkligen har prövat. Men för att pröva m å s t e Du tro och lyssna inåt. Nu avslutar du din livscykel och går in i en ny. Bort med de gamla och gör plats åt det nya. Och de nya ger dig massor av chanser Här framöver till många tänkbara vägar. Den gamla du försvinner och ersätts med massor av ny energi, ett enormt växande och kärlek till livet. För något som du även kommer att brinna för. Du ÄR en gudinna som utvecklas och bara kommer att Växa mer och mer ju mer du tror på dig själv och lyssnar på allt som kommer till dig, samt känner efter hela tiden om vad som känns rätt.  Sätt ord på de du känner, och fortsätt att söka inåt efter de som du tror är rätt att skapa för dig vad gäller allt. Men först behöver du ”bara vara” då du verkar ha fastnat. Men du ska också Veta att när du följer din magkänsla om vad som är rätt så bygger du även upp din självkänsla. Den ger dig En enorm personlig kraft, och de i sin tur ger dig även kvitton på vägen på att du Har lyckats i olika avseenden.

När Du skapar så använder du dina kreativa sinnen där du får ut sådant som du kanske inte alltid kan sätta ord på och de jag känner är att du bär På mycket sedan barndom och självvärde inom dig. Kreativitet vet vi alla att de inte alltid måste innefatta målning, Och att rita enbart. Utan de kan även vara dans, använda musikinstrument, teckna, bakning, hantverk mm dock Så känns det här som att de handlar om just hantverk I någon form där du ska använda händerna. Som att gå en kurs där du arbetar med lera. Det kan dyka upp Gamla minnen till ytan som en blixt från klarblå himmel, vilket kan bli väldigt jobbigt. De kan hända att du blir påmind av en Tidigare händelse eller liknande då du diskuterar Med en vän. Resultatet kan bli Känslor som åker En fullständig berg och dalbana. Men de som kommer ska du låta komma och acceptera så som det är. Inte älta alltför länge utan, eller ta de som något negativt utan se framåt och ta lärdom av de som varit. Se de fina i allt.

Du har som du säkert känner också varit vilsen länge, inte vetat vilket ben du ska stå på eller vetat åt vilket håll du ska Gå åt. Vetat vem du är. Och säkerligen känt att du har sökt och sökt länge men inte vetat efter vad? Men först nu lite gett upp, och kommit till insikt om att det är dags att du ska hitta dig själv och släppa allt annat runtomkring dig som inte har någon mening i ditt liv. Det som bara tar kraft och som inte gör dig gott. Och det här är ju en jättestor och fin present till dig själv.  Troligen kan du nu även se vad som är bra och dåligt, vad som är sanning och inte sanning, vad som är verklighet och illusioner.
Nu är det dags att möta ditt inre barn, så du får lysa och må bra i djupet av ditt hjärta. Så att du Äntligen Kan få Börja leva Ditt liv och bli den människa som du egentligen är menad att vara.

🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: