Dagens budskap 18/4 đŸ€

Idag Àr det sÄ att du verkligen behöver se inÄt, rannsaka, inte blunda för saker utan verkligen vÄga och vilja se saker för vad det faktiskt Àr. Hela du befinner dig under en transformationsprocess frÄn en puppa som utvecklas till en fjÀril. Livet kÀnns svajigt kan man sÀga, och du Àr rÀdd. OsÀker. Gör jag rÀtt, gör jag fel?
Men du kommer att komma fram till vissa saker, fĂ„ insikt, fĂ„ klarhet i saker, o m du bara vĂ„gar Ă„terigen möta dig sjĂ€lv. Du vill sĂ„Ă„Ă„ gĂ€rna, och har en bild om hur din framtid skulle kunna se ut. Och kanske sĂ„ fick du nyss ett ”smörgĂ„sbord” serverat framför dig, dĂ€r du kan plocka lite av varje? Det som Ă€r viktigt dock eftersom att du Ă€r och befinner dig i den process som du gör. Det Ă€r att inte kasta dig in i saker, och LITA PÅ DIN INTUITION. För du k a n hamna lite ute pĂ„ fel vĂ€gar om du lever i illusionen. Med andra ord sĂ„ kommer en del av dig kĂ€nna glĂ€dje, personlig kraft medan andra delen av dig försöker fĂ„ dig att se bortom saker som kanske ”lĂ„ter för bra för att vara sant”. Gör du inte det Ă€r risken att du trampar rakt ut för ett stup, vilket fysiskt sett skulle leda till en död. Och du pĂ„nyttföds dĂ„ i en annan form. Det Ă€r inte tanken. Utan tanken Ă€r att du ska leva DITT LIV & genomföra de du behöver, strunta i andra och de kan innefatta att pröva helt nya saker. Men det behöver du. Du ska hela tiden utgĂ„ frĂ„n DIG sjĂ€lv och ditt mĂ„ende. DĂ„ kommer du kunna genomföra en sann pĂ„nyttfödelse i detta liv. Ett helt nytt JAG av dig som kliver fram. Du kan ha varit de fromma lilla lammet som kliver upp och blir ett lejon. Du börjar LEVA pĂ„ riktigt.
Men illusionen – du ska inte gripa tag i annat yttre personer/situationer osv för att komma fram till huruvida du behöver det eller inte. Detta gör du INOM dig. Annars fĂ„ngas du av illusioner, ”sĂ„hĂ€r ska det vara” för att du Ă€r sĂ„ törstig pĂ„ all yttre bekrĂ€ftan, nĂ€rhet, kĂ€rlek. Grip inte tag i första bĂ€sta halmstrĂ„. Det kan sluta riktigt illa. Sanningen mĂ„ste fram i ljuset. ❀

LĂ€mna ett svar