Dagens kort

Dagens budskap 18/4 🤍

Idag är det så att du verkligen behöver se inåt, rannsaka, inte blunda för saker utan verkligen våga och vilja se saker för vad det faktiskt är. Hela du befinner dig under en transformationsprocess från en puppa som utvecklas till en fjäril. Livet känns svajigt kan man säga, och du är rädd. Osäker. Gör jag rätt, gör jag fel?
Men du kommer att komma fram till vissa saker, få insikt, få klarhet i saker, o m du bara vågar återigen möta dig själv. Du vill sååå gärna, och har en bild om hur din framtid skulle kunna se ut. Och kanske så fick du nyss ett ”smörgåsbord” serverat framför dig, där du kan plocka lite av varje? Det som är viktigt dock eftersom att du är och befinner dig i den process som du gör. Det är att inte kasta dig in i saker, och LITA PÅ DIN INTUITION. För du k a n hamna lite ute på fel vägar om du lever i illusionen. Med andra ord så kommer en del av dig känna glädje, personlig kraft medan andra delen av dig försöker få dig att se bortom saker som kanske ”låter för bra för att vara sant”. Gör du inte det är risken att du trampar rakt ut för ett stup, vilket fysiskt sett skulle leda till en död. Och du pånyttföds då i en annan form. Det är inte tanken. Utan tanken är att du ska leva DITT LIV & genomföra de du behöver, strunta i andra och de kan innefatta att pröva helt nya saker. Men det behöver du. Du ska hela tiden utgå från DIG själv och ditt mående. Då kommer du kunna genomföra en sann pånyttfödelse i detta liv. Ett helt nytt JAG av dig som kliver fram. Du kan ha varit de fromma lilla lammet som kliver upp och blir ett lejon. Du börjar LEVA på riktigt.
Men illusionen – du ska inte gripa tag i annat yttre personer/situationer osv för att komma fram till huruvida du behöver det eller inte. Detta gör du INOM dig. Annars fångas du av illusioner, ”såhär ska det vara” för att du är så törstig på all yttre bekräftan, närhet, kärlek. Grip inte tag i första bästa halmstrå. Det kan sluta riktigt illa. Sanningen måste fram i ljuset. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: