Dagens budskap 13/4 đŸ€

đŸ€

Du behöver rensa omkring dig, och de ordentligt. NĂ€r du renar sĂ„ anvĂ€nd dig av fengshui energin. Till de yttre sĂ„ pĂ„gĂ„r det som sagt en tillvĂ€xt av virus (Corona)🩠och för att du ska hĂ„lla dig sĂ„ stark som möjligt och i balans, behöver du har tillit, följa de restriktioner som följer och leva i enlighet med dem,omge dig med sĂ„nt som ger dig glĂ€dje, vĂ€lmĂ„ende.För Ă€ven om du kanske Ă€r en person som tillhör riskgruppen sĂ„ kan och bör du fortfarande inte stagnera fullstĂ€ndigt inom dig. Utan du fĂ„r ha med dig den insikten, och tids nog efter en del reflektion fĂ„r du förhoppningsvis klarhet i saker. Barndomen handlar en del om de hĂ€r om. DĂ€r du kan blivit utsatt pĂ„ ett eller annat sĂ€tt. KrĂ€nkt genom mobbning, utfrysning, förolĂ€mpad, misshandlad, fysiskt el psykiskt, kanske var vĂ€ldigt ensam som barn, kanske drar till dig el hamnar i negativa relationer som speglar dig sjĂ€lv omedvetet. Och dessa relationer/situationer drĂ€nerar dig. Stressar sönder dig. Men idag har du kommit sĂ„ pass lĂ„ngt att du Ă€r medveten om att du inte vill ha dem mer i ditt liv, utan nu handlar det mer om hur du ska fortsĂ€tta upprĂ€tthĂ„lla en balans och ett vĂ€lmĂ„ende samt en frisk kropp & hĂ€lsa. Framför allt dĂ„ för att klara av att stĂ„ emot sjukdomar. Detta sitter som ett band runt din mage samt över dina axlar vilket förklarar problem med ev vĂ€rk. Vad vill du inom dig?FrĂ„ga dig sjĂ€lv det.
Din hemmiljö /arbetsmiljö kan pĂ„verka ditt mĂ„ende i dagslĂ€get pĂ„ flera olika sĂ€tt. Den stjĂ€l energi, kreativitet och sĂ€tter kĂ€ppar i hjulet för att du ska komma framĂ„t. ÄrkeĂ€ngel Jofiel hjĂ€lper dig genom att hon hittar tid och motivation sĂ„ att du kan rensa bort alla de störande tĂ€nkbara saker som finns. Du behöver eller rĂ€ttare sagt m Ă„ s t e slĂ€ppa det som du inte mĂ„r bra av. Rensa saker, klĂ€der, rĂ€kningar, mm skĂ€nk, slĂ€ng, Ă„tervinn. Loppis?VĂ€dra dagligen sĂ„ de cirkulerar luft i hela hemmet dĂ„ leds dĂ„liga energierna bort. Du kommer att mĂ€rka skillnader! AnvĂ€nd dig av mörkrosa kristaller ex rosa rubellit som Ă€r kopplad till Jofiel. VĂ„rstĂ€da och kalla pĂ„ henne sĂ„ fĂ„r du hjĂ€lp. Man kan sĂ€ga att du fĂ„r din egna andliga feng shui inredare. đŸ€

LĂ€mna ett svar