Dagens budskap 12/4 đŸ€

đŸ€

Först har vi 555 ~ Det betyder att dina Ă€nglar försöker berĂ€tta nĂ„got viktigt för dig. SĂ„ ta pĂ„ dig sĂ€kerhetsbĂ€ltet för en stor förĂ€ndring kommer att ske i ditt liv. Ta inte de som positivt eller negativt eftersom alla förĂ€ndringar Ă€r en naturlig del av livet. Och detta kan Ă€ven vara ett svar pĂ„ dina frĂ„gor du har. Ett besked, nĂ„got tufft som du möter. Du försöker hĂ„lla dig lugn, men kĂ€nner du dig vĂ€ldigt nedstĂ€md och förvirrad, för du vet inte vad du har och vĂ„gar inte riktigt tro eller se hur du ska komma vidare. Inom dig bĂ€r du en stor stress, och oro dĂ„ du möts av motgĂ„ngar som faktiskt kan ge dig möjligheter beroende pĂ„ din instĂ€llning men Ă„t olika hĂ„ll. Det Ă€r viktigt med en struktur, för finns inte den vad hĂ€nder dĂ„? De visar pĂ„ att du Ă€r i en himla obalans i vilket gör att du sjĂ€lv inte agerar ur ditt mest sinnesfulla bruk. Du bör ha nĂ„t tryggt att hĂ„lla fast vid sĂ„ du kommer framĂ„t. Hur kan du fĂ„ hjĂ€lp? Du har svĂ„rt att lyssna till dig sjĂ€lv och kĂ€nna tilltro vilket gör att du kan hamna i konflikter med ingivningen. DĂ€rför behöver du ta kontroll över dig sjĂ€lv och dina kĂ€nslor, lyssna pĂ„ vad som Ă€r rĂ€tt för dig. Stunder kan du stĂ€nga av och kĂ€nna att du inte alls vet vad du vill, för att de Ă€r för mĂ„nga tankar och funderingar som cirkulerar inom dig. Stressen du kĂ€nner kan leda till panik, Ă„ngest, grĂ„tattacker för att du Ă€r sĂ„ mycket upp i varv. Inom dig kan det Ă€ven vara sĂ„ att du lever i en relation och Ă€r olyckligt kĂ€r. DĂ€r du valt att stĂ€nga av. Men istĂ€llet har din kropp fĂ„tt ta stryk och du Ă€r stĂ€ndigt trött, svĂ„rt att fĂ„ inre frid, kan kĂ€mpa med illamĂ„ende, krĂ€kningar. Oro, avstĂ„nd mm. Situationen/relationen du lever i gör att du fastnat helt och hĂ„llet och du har stagnerat kan man sĂ€ga. Vet inte hur du ska ta dig vidare. Eg har du en glĂ€dje inom dig, som du inte har tagit tillvara pĂ„. Pga av Din rĂ€dsla i relationer och att de inte Ă€r sĂ„ som du önskar/t med det som varit. Du har Ă€ven svĂ„rt att slĂ€ppa loss och vĂ„ga, Ă€r troligen rĂ€dd för att bli ensam. Inom dig kĂ€nns de som en kĂ€nslomĂ€ssig splittring. Och Du vet inte vad du vill, Ă€r ej mogen för en relation. För de Finns gamla sĂ„r som inte Ă€r lĂ€kta el inte kan lĂ€kas..đŸ€

LĂ€mna ett svar