Dagens kort

Dagens budskap ~ 8/4 💎

💎

Du behöver jorda dig först och främst för att du är i obalans, det är så mycket saker som sker runtomkring dig ständigt. Vilket gör att du troligen tappar fokus på vad som är viktigt emellanåt. Inred med röda färger, klä dig i rött, ät rött som paprika, tomater, rödbetor, chili, och varje gång du ser denna färg så ska du tänka på sitt baschakra. Inom dig tänker du jag är jordad. Det här chakrat står för ”jag har”. Se dig omkring vad har du? Barn, ett hem, arbete, inkomst? Är du trygg? När detta chakra är i obalans så är du ofta orolig över saker som rör dessa frågor. stressad, ledsen, trött skör osv. Släpp inte denna fråga. Men du ska veta att du HAR alla egenskaper du behöver för att kunna ta dig dit du vill komma. Idag har du fått en idé om något eller tagit dig ett steg på vägen framåt, kan vara en utbildning, ansökan, arbete, beslut mm du är alltså på väg mot ditt mål. Just för att få ett långsiktigt mer balanserat baschakra min vän. Du v e t vad du behöver göra om du följer och lyssnar på din intuition som vägleder dig. På så vis att den kanske sa att du skulle påbörja en självläkningskurs, eller lyssna på den där podden, köpa den där boken, ta den där bussen där du mötte en potentiell vän som verkar kunna vara någonting stort. D u skapar d i n egen verklighet så som d u vill ha den. Så nu är det dags att använda dig av positiva affirmationer och visualiseringar för att få bort allt det negativa. Kunskap är MAKT. Vilket leder dig till framgång. Väljer du nu att ha tro, en stark vilja, och använda dig av de verktyg du har och kommer att få genom universum så når du hur långt du vill. Så Vad väntar du på? 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: