Dagens budskap ~ 8/4 💎

💎

Du behöver jorda dig först och frĂ€mst för att du Ă€r i obalans, det Ă€r sĂ„ mycket saker som sker runtomkring dig stĂ€ndigt. Vilket gör att du troligen tappar fokus pĂ„ vad som Ă€r viktigt emellanĂ„t. Inred med röda fĂ€rger, klĂ€ dig i rött, Ă€t rött som paprika, tomater, rödbetor, chili, och varje gĂ„ng du ser denna fĂ€rg sĂ„ ska du tĂ€nka pĂ„ sitt baschakra. Inom dig tĂ€nker du jag Ă€r jordad. Det hĂ€r chakrat stĂ„r för ”jag har”. Se dig omkring vad har du? Barn, ett hem, arbete, inkomst? Är du trygg? NĂ€r detta chakra Ă€r i obalans sĂ„ Ă€r du ofta orolig över saker som rör dessa frĂ„gor. stressad, ledsen, trött skör osv. SlĂ€pp inte denna frĂ„ga. Men du ska veta att du HAR alla egenskaper du behöver för att kunna ta dig dit du vill komma. Idag har du fĂ„tt en idĂ© om nĂ„got eller tagit dig ett steg pĂ„ vĂ€gen framĂ„t, kan vara en utbildning, ansökan, arbete, beslut mm du Ă€r alltsĂ„ pĂ„ vĂ€g mot ditt mĂ„l. Just för att fĂ„ ett lĂ„ngsiktigt mer balanserat baschakra min vĂ€n. Du v e t vad du behöver göra om du följer och lyssnar pĂ„ din intuition som vĂ€gleder dig. PĂ„ sĂ„ vis att den kanske sa att du skulle pĂ„börja en sjĂ€lvlĂ€kningskurs, eller lyssna pĂ„ den dĂ€r podden, köpa den dĂ€r boken, ta den dĂ€r bussen dĂ€r du mötte en potentiell vĂ€n som verkar kunna vara nĂ„gonting stort. D u skapar d i n egen verklighet sĂ„ som d u vill ha den. SĂ„ nu Ă€r det dags att anvĂ€nda dig av positiva affirmationer och visualiseringar för att fĂ„ bort allt det negativa. Kunskap Ă€r MAKT. Vilket leder dig till framgĂ„ng. VĂ€ljer du nu att ha tro, en stark vilja, och anvĂ€nda dig av de verktyg du har och kommer att fĂ„ genom universum sĂ„ nĂ„r du hur lĂ„ngt du vill. SĂ„ Vad vĂ€ntar du pĂ„? đŸ€

LĂ€mna ett svar