Vad händer v.13 – jordelementet

~  𝐨𝐱𝐞𝐧 – 𝐣𝐮𝐧𝐠𝐟𝐫𝐮 – 𝐬𝐭𝐞𝐧𝐛𝐨𝐜𝐤 ~

𝒔𝒕𝒊𝒍𝒍𝒂 𝒅𝒊𝒕𝒕 𝒔𝒊𝒏𝒏𝒆 𝒐𝒄𝒉 𝒍𝒚𝒔𝒔𝒏𝒂 𝒊𝒏å𝒕 ä𝒍𝒔𝒌𝒂𝒅𝒆 𝒅𝒖! 𝒗𝒂𝒓 𝒗ä𝒍 𝒎𝒆𝒅𝒗𝒆𝒕𝒆𝒏 𝒐𝒎 𝒂𝒕𝒕 𝒂𝒍𝒍𝒕 ä𝒓 𝒔𝒐𝒎 𝒅𝒆𝒕 𝒔𝒌𝒂. 𝑫𝒖 𝒈å𝒓 𝒐𝒄𝒉 𝒗ä𝒏𝒕𝒂𝒓 𝒑å 𝒂𝒕𝒕 𝒆𝒏 ö𝒏𝒔𝒌𝒂𝒏 𝒌𝒂𝒏𝒔𝒌𝒆 𝒇𝒍𝒆𝒓𝒂 𝒔𝒌𝒂 𝒓𝒐 𝒊 𝒉𝒂𝒎𝒏.

𝙼𝚎𝚗 𝚍𝚞 𝚋𝚎𝚑ö𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚢𝚜𝚜𝚗𝚊 𝚍å 𝚘𝚌𝚔𝚜å. 𝑵𝒐𝒈𝒂. 𝙳𝚞 𝚏å𝚛 𝚋𝚞𝚍𝚜𝚔𝚊𝚙 𝚖𝚎𝚗 𝚏𝚛å𝚐𝚊𝚗 ä𝚛 𝚜𝚘𝚖 𝚜𝚊𝚐𝚝 𝚘𝚖 𝚍𝚞 ä𝚛 𝚏ö𝚛 𝚞𝚙𝚙𝚝𝚊𝚐𝚎𝚗 𝚖𝚎𝚍 𝚊𝚝𝚝 𝚙𝚛𝚊𝚝𝚊? 𝚙𝚛öva i så𝚏𝚊𝚕𝚕 𝚊𝚗𝚜𝚛𝚊 𝚑å𝚕𝚕𝚎𝚝. 𝙻𝚢𝚜𝚜𝚗𝚊 𝚖𝚎𝚛 & 𝚙𝚛𝚊𝚝𝚊 𝚖𝚒𝚗𝚍𝚛𝚎. Ä𝚛 𝚍𝚞 𝚏ö𝚛 𝚜𝚝𝚛𝚎𝚜𝚜𝚊𝚍, 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚒𝚗𝚝𝚎 𝚎𝚗𝚜 𝚝ä𝚗𝚔𝚎𝚛 𝚙å 𝚍𝚎? 𝚏ö𝚛𝚜ö𝚔 𝚜𝚔𝚒𝚌𝚔𝚊 𝚒𝚟ä𝚐 𝚊𝚕𝚕𝚊 𝚝𝚊𝚗𝚔𝚊𝚛, 𝚋𝚎𝚔𝚢𝚖𝚖𝚎𝚛, 𝚘𝚛𝚘 𝚖𝚖 𝚞𝚙𝚙 𝚒 𝚑𝚒𝚖𝚕𝚎𝚗 𝚘𝚌𝚑 𝚕𝚒𝚝𝚊 𝚜𝚊𝚖𝚝𝚒𝚍𝚒𝚐𝚝 𝚙å 𝚊𝚝𝚝 ä𝚗𝚐𝚕𝚊𝚛𝚗𝚊 𝚝𝚊𝚛 𝚘𝚖 𝚑𝚊𝚗𝚍 𝚘𝚖 𝚍𝚎𝚝.
𝙵ö𝚛 𝚘𝚖 𝚍𝚞 𝚜𝚝𝚞𝚗𝚍𝚎𝚛 𝚞𝚙𝚙𝚕𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚒𝚗𝚝𝚎 𝚏å𝚛 𝚗å𝚐𝚛𝚊 𝚜𝚟𝚊𝚛, 𝚜å 𝚋𝚎𝚛𝚘𝚛 𝚍𝚎𝚝 𝚙å 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚎𝚝 ä𝚛 𝚍𝚞 𝚜𝚓ä𝚕𝚟 𝚜𝚘𝚖 𝚒𝚗𝚝𝚎 𝚑ö𝚛 𝚜𝚘𝚖 𝚜𝚊𝚐𝚝. 𝚄𝚗𝚍𝚟𝚒𝚔 𝚑ö𝚐𝚊 𝚕𝚓𝚞𝚍. 𝙳𝚎𝚝 𝚍𝚞 𝚏å𝚛 𝚝𝚒𝚕𝚕 𝚍𝚒𝚐 ä𝚛 𝚑𝚎𝚕𝚝 𝚔𝚘𝚛𝚛𝚎𝚔𝚝. 𝔻𝕦 𝕙𝕒𝕣 𝕗å𝕥𝕥 𝕤𝕥𝕒𝕣𝕜𝕒𝕣𝕖 𝕙ö𝕣𝕤𝕖𝕝 𝕖𝕗𝕥𝕖𝕣𝕤𝕠𝕞 𝕕𝕦 𝕙𝕒𝕣 𝕤𝕥ä𝕝𝕝𝕥 𝕚𝕟 𝕕𝕚𝕘 𝕡å ä𝕟𝕘𝕝𝕒𝕣𝕟𝕒𝕤 𝕗𝕣𝕖𝕜𝕧𝕖𝕟𝕤. 🤍

Lämna ett svar

%d