Vad hรคnder v.13 – Eldelementet ๐Ÿค

~ ๐ฏรค๐๐ฎ๐ซ – ๐ฅ๐ž๐ฃ๐จ๐ง – ๐ฌ๐ค๐ฒ๐ญ๐ญ ~

๐‘ซ๐’– รค๐’“ ๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’‚๐’๐’†๐’“ ๐’–๐’• ๐’Š ๐’‡๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’“๐’”๐’‘๐’†๐’•๐’”๐’‚๐’“๐’๐’‚ ๐’—๐’Š๐’๐’Œ๐’†๐’• ๐’…๐’– ๐’Œ๐’‚๐’๐’”๐’Œ๐’† ๐’ƒ๐’๐’Š๐’“ ๐’—๐’‚๐’“๐’”๐’† ๐’๐’Ž ๐’‡รถ๐’“ ๐’‡รถ๐’“๐’”๐’•๐’‚ ๐’ˆรฅ๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’รฅ๐’ˆ๐’๐’๐’”๐’Š๐’ ๐’…๐’†๐’๐’๐’‚ ๐’—๐’†๐’„๐’Œ๐’‚, ๐’—๐’†๐’Ž ๐’—๐’†๐’•.

๐š„๐š—๐š๐šŽ๐š› ๐š๐šŽ๐š— ๐š‘รค๐š› ๐šŸ๐šŽ๐šŒ๐š”๐šŠ๐š— ๐šœรฅ ๐š”๐š˜๐š–๐š–๐šŽ๐š› ๐š๐š’๐š—๐šŠ ๐š‘รค๐š—๐š๐šŽ๐š› & ๐š๐š’๐š๐š ๐š‘๐š“รค๐š›๐š๐šŠ ๐šŠ๐š๐š ๐šŠ๐š”๐š๐š’๐šŸ๐šŽ๐š›๐šŠ๐šœ ๐šรถ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐š‹รถ๐š›๐š“๐šŠ ๐šœรค๐š—๐š๐šŠ ๐š‘๐šŽ๐š•๐šŠ๐š—๐š๐šŽ ๐šŽ๐š—๐šŽ๐š›๐š๐š’ ๐š๐š’๐š•๐š• ๐š๐šŽ ๐š–รค๐š—๐š—๐š’๐šœ๐š”๐š˜๐š› ๐š๐šž รค๐š•๐šœ๐š”๐šŠ๐š› ๐šŽ๐š•๐š•๐šŽ๐š› ๐š”๐š•๐š’๐šŽ๐š—๐š๐šŽ๐š›. ๐™ณ๐šž ๐š‘๐šŠ๐š› ๐šœ๐š๐š˜๐š› ๐š—๐šข๐š๐š๐šŠ ๐šŠ๐šŸ ๐š›๐šŽ๐š”๐š”๐š’ & ๐šš๐š’๐š๐š˜๐š—๐š ๐šŽ๐šก๐šŽ๐š–๐š™๐šŽ๐š•๐šŸ๐š’๐šœ. ๐™พ๐š– ๐š๐šž ๐šŸ๐š’๐š•๐š• ๐š”๐šŠ๐š— ๐š๐šž ๐š•๐šŽ๐š๐šŠ ๐š›๐šŽ๐š๐šŠ ๐š™รฅ ๐š”๐š˜๐š–๐š™๐š๐šŽ๐š—๐š๐šŠ ๐šœรฅ๐š๐šŠ๐š—๐šŠ ๐š๐šŽ๐š—๐š˜๐š– ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šŠ ๐š”๐š˜๐š—๐š๐šŠ๐š”๐š ๐š–๐šŽ๐š ๐šŽ๐š๐š ๐š–๐šŽ๐š๐šŠ๐š๐šขs๐š’๐šœ๐š”๐š & ๐šŽ๐š•๐š•๐šŽ๐š› ๐š‘๐š˜๐š•๐š•๐š’๐šœ๐š๐š’๐šœ๐š”๐š ๐š‘รค๐š•๐šœ๐š˜๐šŒ๐šŽ๐š—๐š๐šŽ๐š›. ย ๐™ตรถ๐š›๐šœ๐š•๐šŠ๐š๐šœ๐šŸ๐š’๐šœ ๐š๐šŠ๐š› ๐š๐šž ๐šŽ๐š–๐š˜๐š ๐šŽ๐š— ๐š‹๐šŽ๐š‘๐šŠ๐š—๐š๐š•๐š’๐š—๐š ๐šœ๐š˜๐š– รค๐š› ๐š’๐š—๐š›๐š’๐š”๐šŠ๐š ๐š™รฅ ๐š‘๐šŽ๐š•๐šŠ๐š—๐š๐šŽ ๐šŽ๐š—๐šŽ๐š›๐š๐š’๐šŽ๐š›. ย ร„๐š—๐š๐š•๐šŠ๐š›๐š—๐šŠ ๐š๐šŠ๐š•๐šŠ๐š› ๐š˜๐šŒ๐š”๐šœรฅ ๐š˜๐š– ๐šŠ๐š๐š ๐š๐š’๐š๐š ๐š•๐š’๐šŸ๐šœ๐šœ๐šข๐š๐š๐šŽ ๐š“๐šž๐šœ๐š รค๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šŽ ๐š‘๐šŽ๐šŠ๐š•๐š’๐š—๐š. ๐™ณ๐šž ๐š”๐šŠ๐š—๐šœ๐š”๐šŽ ๐š•๐š’๐š๐š๐šŽ๐š› ๐šž๐š—๐š๐šŽ๐š› ๐šž๐š‹๐š’๐š•๐š๐š—๐š’๐š—๐š ๐š.๐šŽ๐šก ๐š’๐š—๐š˜๐š– ๐š๐šŽ๐šœ๐šœ๐šŠ ๐š˜๐š–๐š›รฅ๐š๐šŽ๐š—. ย ๐š๐šŽ๐š—๐šœ๐šŠ ๐šž๐š ๐šŽ๐š—๐šŽ๐š›๐š๐š’๐šŽ๐š› ๐š’ ๐š๐š’๐š๐š ๐š‘๐šŽ๐š– ๐šŽ๐š•๐š•๐šŽ๐š› ๐šŠ๐š—๐š๐š›๐šŠ ๐š˜๐š–๐š๐š’๐šŸ๐š—๐š’๐š—๐š๐šŠ๐š›, ๐šรถ๐š› ๐š๐šž รคr ๐šŸรค๐š•๐š๐š’๐š๐š ๐š”รค๐š—๐šœ๐š•๐š’๐š.
๐™พ๐šŒ๐š‘ ๐šŽ๐š—๐šŽ๐š›๐š๐š’๐šŽ๐š›๐š—๐šŠ รค๐š› ๐šœรฅ๐š๐šŠ๐š—๐šŠ ๐šœ๐š˜๐š– ๐š๐šž ๐š”๐šŠ๐š— ๐š‘๐šŠ ๐š๐š›๐šŠ๐š๐š’๐š ๐š๐š’๐š•๐š• ๐š๐š’๐š. ๐™ฐ๐š—๐šŸรค๐š—๐š ๐š๐š’๐š ๐šŠ๐šŸ ๐š˜๐š•๐š’๐š”๐šŠ ๐š๐šข๐•ก๐•–๐•ฃ ๐•’๐•ง ๐šœ๐š”๐šข๐š๐š๐šŠ๐š—๐š๐šŽ ๐š•๐š“๐šž๐šœ – ๐•ฅ๐•’ ๐•œ๐•ฆ๐•ฃ๐•ค๐•–๐•ฃ ๐•š ๐•™๐•–๐•๐•’๐•Ÿ๐••๐•– ๐•’๐•ฃ๐•“๐•–๐•ฅ๐•–. ๐”ป๐•–๐•ฅ ๐•œรค๐•Ÿ๐•Ÿ๐•ค ๐• ๐•”๐•œ๐•ครฅ ๐•ค๐• ๐•ž ๐•’๐•ฅ๐•ฅ ๐••๐•–๐•ฅ๐•ฅ๐•’ ๐•ฆ๐•ก๐•ก๐•ง๐•’๐•œ๐•Ÿ๐•’๐•Ÿ๐••๐•– ๐•ค๐•œ๐•–๐•ฃ ๐•š ๐•ค๐•’๐•ž๐•“๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•ž๐•–๐•• ๐•’๐•ฅ๐•ฅ ๐••๐•ฆ ๐•–๐•๐•๐•–๐•ฃ ๐•Ÿรฅ๐•˜๐• ๐•Ÿ ๐•š ๐••๐•š๐•Ÿ ๐•Ÿรค๐•ฃ๐•™๐•–๐•ฅ ๐•—รฅr ๐•ค๐•žรค๐•ฃ๐•ฅ๐•’ ๐•Ÿรฅ๐•˜๐• ๐•Ÿ๐•ค๐•ฅ๐•’๐•Ÿ๐•ค, ๐•œ๐•’๐•Ÿ ๐•ง๐•’๐•ฃ๐•’ ๐•ง๐•’๐•Ÿ๐•๐•š๐•˜ ๐•™๐•ฆ๐•ง๐•ฆ๐••๐•งรค๐•ฃ๐•œ, ๐••รค๐•ฃ ๐••๐•–๐•Ÿ๐•Ÿ๐•– ๐•๐•š๐•Ÿ๐••๐•ฃ๐•’๐•ค ๐•’๐•ง ๐••๐•š๐•Ÿ ๐•™๐•›รค๐•๐•ก. ๐Ÿค

Lรคmna ett svar