Dagens kort

Vecka 13 änglainsikt 🤍

DIN SJÄLS VISDOM

Änglarna vill den här veckan be dig om att vrida ditt medvetandets antenn där den kan fånga upp din själs visdom.
Din själs visdom kommer från hjärtat. Ett vist hjärta omsluter andra och dig själv med medkänsla och öppenhet.
Din själs visdom har förmågan att veta vad som är viktigt i livet och vad som inte är det.
Din själs visdom leder dig alltid till din inre kallelse. Den har förmågan att sortera igenom alla intryck och all information som kommer in och behåller endast det som bidrar till något ännu bättre och som är i linje med din själs kallelse.
Din själs visdom har förmågan att veta vilka aktiviteter som tjänar ditt högre syfte och vilka som lockar dig bort från din väg.
Din själs visdom vet hur dina tankar fungerar och den lär dig att förstå att DU är den som väljer vilka tankar du ska tänka, vilka känslor, reaktioner och önskningar som stödjer dig och vilka som inte gör det. Människor med ett tränat sinne kan undvika att dras med i en kollektiv oro och rädsla även när de ställs inför svåra utmaningar. De vet att ingenting kan finnas i deras värld om det inte finns där på grund av ett medvetet val och en aktiv inbjudan.
Din själs visdom vill bjuda in dig till att istället för att kämpa emot eller göra dig av med lägre tankar kan du placera tankar av en högre natur vid sidan av dem. Att fokusera på det som är positivt istället för att döma transformerar all negativ energi och oskadliggör den.
Den här veckan vill änglarna hjälpa dig med att få tillgång till din själs visdom. Änglarna vet att du försöker handskas med en viss situation just nu. Budskapet bakom denna situation är att änglarna vill få tillåtelse till att leda dig till din själs visdom. Det är detta situationen vill tala om för dig. Nu är det dags att gå ännu djupare. Änglarna vet att du har kommit långt i din andliga förståelse och utveckling. Nu är tiden inne för att ta nästa steg. Du är redo för det nu. 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: