Vecka 13 Ă€nglainsikt đŸ€

DIN SJÄLS VISDOM

Änglarna vill den hĂ€r veckan be dig om att vrida ditt medvetandets antenn dĂ€r den kan fĂ„nga upp din sjĂ€ls visdom.
Din sjÀls visdom kommer frÄn hjÀrtat. Ett vist hjÀrta omsluter andra och dig sjÀlv med medkÀnsla och öppenhet.
Din sjÀls visdom har förmÄgan att veta vad som Àr viktigt i livet och vad som inte Àr det.
Din sjÀls visdom leder dig alltid till din inre kallelse. Den har förmÄgan att sortera igenom alla intryck och all information som kommer in och behÄller endast det som bidrar till nÄgot Ànnu bÀttre och som Àr i linje med din sjÀls kallelse.
Din sjÀls visdom har förmÄgan att veta vilka aktiviteter som tjÀnar ditt högre syfte och vilka som lockar dig bort frÄn din vÀg.
Din sjÀls visdom vet hur dina tankar fungerar och den lÀr dig att förstÄ att DU Àr den som vÀljer vilka tankar du ska tÀnka, vilka kÀnslor, reaktioner och önskningar som stödjer dig och vilka som inte gör det. MÀnniskor med ett trÀnat sinne kan undvika att dras med i en kollektiv oro och rÀdsla Àven nÀr de stÀlls inför svÄra utmaningar. De vet att ingenting kan finnas i deras vÀrld om det inte finns dÀr pÄ grund av ett medvetet val och en aktiv inbjudan.
Din sjÀls visdom vill bjuda in dig till att istÀllet för att kÀmpa emot eller göra dig av med lÀgre tankar kan du placera tankar av en högre natur vid sidan av dem. Att fokusera pÄ det som Àr positivt istÀllet för att döma transformerar all negativ energi och oskadliggör den.
Den hĂ€r veckan vill Ă€nglarna hjĂ€lpa dig med att fĂ„ tillgĂ„ng till din sjĂ€ls visdom. Änglarna vet att du försöker handskas med en viss situation just nu. Budskapet bakom denna situation Ă€r att Ă€nglarna vill fĂ„ tillĂ„telse till att leda dig till din sjĂ€ls visdom. Det Ă€r detta situationen vill tala om för dig. Nu Ă€r det dags att gĂ„ Ă€nnu djupare. Änglarna vet att du har kommit lĂ„ngt i din andliga förstĂ„else och utveckling. Nu Ă€r tiden inne för att ta nĂ€sta steg. Du Ă€r redo för det nu. 🍀

LĂ€mna ett svar