V.11 ~ Vattenelementet ~ ♓️♋️♏️

 ~ Fisk, kräfta & skorpion ~ allmänt/kärlek ~ ♓️♋️♏️

Denna vecka så känns det som att du går i cirklar. du är stressad, orolig, ledsen, irriterad ena stunden, för att nästa stund vara lite glad återgå till dina vardagliga sysslor. En jojo 🪀 får jag till mig. Och mycket stort behov av att jorda dig. Dock väldigt svårt att förstå om en inte är medveten om detta själv. Du väntar på att någonting ska ske, det kan vara att de är någonting som du vill ska komma till sin spets, eller nåt beslut som ska tas. En ”hemlighet” som ska komma fram för att du inte orkar bära den själv. Du känner illojalitet hur du än vrider eller vänder på steken om du skulle besluta dig för att berätta. Sen får du inte glömma bort att du är rädd. Rädd för vad som ska hända när sanningen kommer fram. Du har även svårt att ta ett beslut. Vilket även grundar sig i tidigare liv.
Du går helt in i dig själv för att allt bara Blivit för mycket. Flyr flyr flyr.
De här är ditt försvar för överlevnad.. och säkerligen har du ingen insikt vad gäller det här alls. Tanken med att du flyr är att du ska komma till insikt. Dock så gräver du enbart ditt eget fängelse djupare och djupare och får svårare att ta dig loss och bort överhuvdtaget. Det finns massor inom dig som behöver pickas hål på i Halschakrat… så har du problem i halsen/nacken, munnen, svalj, bihålor mm är det inte förvånande. Du kan känna att det är en kamp att försöka upprätthålla en fungerande relation med de relationer du har.. att du upplever att du ger och ger. Men utan resultat? Du är helt slut och vill bara ge upp emellanåt. Men du ska inte ge upp utan fortsätt kämpa. Det är inte dig det är fel på. Du kan vara otydlig samtidigt som du själv inte ens vet vad du vill.. tidigare sår har gjort dig stark. Och du är stark men du måste även känna det själv. Om du kan är det klokt att backa från konflikter mm passa på att ladda dina batterier och vila upp dig själv. När du känner dig piggare så kommer du att kunna kliva framåt med nya inspiration, tankar och idéer om hur du ska kunna förbättra hela din situationen. ❤️

Lämna ett svar