V.11 ~ Eldelementet ~ ♈️♌️♐️

~ Eldelementet ~ Vädur, lejon & skytt ~ allmänt/kärlek ~ ♈️♌️♐️

Någonting under din vecka kommer att uppfyllas. Känslor, tankar som du har bett och önskat om, ha med dig det i tanken att En eller flera av dina önskningar som du velat så länge ska ske kommer. Tänk vad härligt. Lycka,framgång, god hälsa, mål och dina önskningar uppnås. Påminn dig själv om att förlåta dig själv och andra för tidigare gamla sår, ur det förflutna så att allt det du har önskat har en chans att slå in. Istället för att det ska fortsätta hålla dig ”om gisslan”. Livet är för kort för att gå runt och bära på skrot. Dina relationer du har runtomkring dig kommer även denna vecka behöva vattnas och vårdas extra, eftersom att om en en relation ska fungera och växa så är det så viktigt med bekräftelse. Du kommer att få försöka hitta sätt för att få de att förstå att du bryr dig om dem och uppskattar dem. Goda relationer kan även tas till nya nivåer om du verkligen lägger manken till här och tar det här på allvar. Framför allt också om du arbetar med din relation till dig själv. Uppfostra din själ att ge dig själv nåd att vara den du verkligen är, och älska dig själv för det. Ta några få minuter varje dag till att ansluta med dig själv. Använd din kreativitet varje dag. Varje människa har förmåga att vara kreativ, oavsett vad du ritar, skriver, lagar, sjunger dansar osv. Lev! Ta hand om din kropp och satsa på att uppnå hälsa. Slappna av i ett bubbelbad, drick en kopp te, ta en långpromenad. Allt det här kommer resultera i en helt ny DU. ❤️

Lämna ett svar