V.11 ~ Luftelementet ♒️♊️♎️


~ Lufttecknet ~ Vattuman, tvilling & våg ~ allmänt/kärlek ~ ♒️♊️♎️
Den här veckan får du äntligen känna på allmänna planet att ”efter regn kommer solsken”. Den gamla skiten ligger bakom nu. Plötsligt så går saker åt rätt håll, kanske rent av enkelt. Du kan komma känna att varför har inte allt bara gått såhär smidigt redan för länge sen. Du kommer även att kunna känna vårkänslor i kroppen under veckan, även solens strålar som värmer dig. Både fysiskt och inom dig vilket kommer ge dig massor med energi och glädje. Och då de ena ger de andra, full av en massa ideer, kreativitet, insikter, personlig kraft som också ger dig ny styrka och ännu mer kraft och mod att lita på din inre vägledning om vad som är ”rätt och fel.” Om vad du vill. Du kan även komma få besked om ngn form av arbete under veckan. Även besked om en graviditet, och ett firande i ngn form. De kan vara en graviditet för egna vägnar men även någon nära dig. Man kan även säga att En stjärna tänds för Det är någonting som du kommer till insikt med, i ditt liv. Du vet vad du vill. Och du vet var du ska. Samtidigt får du också vara ”amatörpsykolog” på ett fint sätt åt de som behöver dig, vad gäller kärlek i af för det verkar inte vara helt smärtfritt här.

Alla relationer har upp och nedgångar o det kommer en aldrig ifrån. Detta har ju gett dig lärdomar och erfarenheter som är bra att ha med sig för att också dela med dig till andra som behöver stöttning under livets gång. Som nu. De finns de som kommer behöva ditt stöd, dina tankar och åsikter. Konversera vara pepp och observera en vän vars relation kanske är helt upp och ner. De bästa du då kan göra är att ge råd och förmedla denne att vara sann gentemot sig själv och öppen med sin partner. Kom ihåg att du vet vad du känner, lär vidare de som du vet är rätt för dig, och påminn dig också om att du ska kunna synas och växa oavsett som du samtidigt ska vara lärare för andra. Då finns det all möjlighet att faktiskt ta dig framåt ändå. För livet stannar inte för det. Du kanske även ska fråga dig om dina relationer verkligen får dig att må så som du borde, vill säga bra? Gör dem inte det då kanske du även bör göra något åt dem.❤️

Lämna ett svar