V.10 ~ Vattenelementet ♓️♋️♏️

~ Fisk, kräfta & skorpion ~ 

Denna vecka har du med dig Ärkeängel Uriel, och han säger att ”du vet vad du ska göra”. Och att du ska du lita på din inre visdom sen samtidigt handla därefter utan att tveka.

Du är mycket smartare än vad du tror att du är och egentligen så har du redan svaren inom dig och har också fått svaren som du just nu söker. Sen är det bara du själv som ska förstå det, och ta till dig det och samtidigt ta till dig den kunskap och lita på den. Om du känner tvivel, så ber du Uriel om hjälp. Han kan hjälpa dig att förverkliga dina ideer och besluta om hur du ska gå vidare med nästa steg. Var sen öppen för att samarbeta så att du kan genomföra det du vill.
Uriel hjälper dig att klargöra otydliga situationer genom att lysa upp din väg. Han kommer lysa upp ett steg i taget, vilket gör att du kanske inte kan urskilja de slutgiltiga resultatet av dina handlingar. Men du kommer ändå veta hela tiden veta vad du ska göra härnäst. ❤️

Lämna ett svar