Vecka 9 ~ Eldelementet ♈️♌️♐️

 Vädur ~ lejon ~ skytt 

Under denna vecka så kommer du att nå ditt största mål. Nämligen att Avsluta en cykel i ditt liv. Alla de många olika typer av problem, projekt, uppgifter, motgångar, åtaganden etc slutförs under denna vecka. Och är de redan slutfört nyligen eller nyss så är det under den här veckan som du kommer att få ditt typ av ”offentliga erkännande”, glädjas med och för andra, framför allt dig själv, känna tacksamhet. Det är nu du kommer att Förstå att du klarar allt. Du har verkligen kämpat dig genom eld, storm, åska, nästan jordbävningar stundvis. O nu skiner solen. Om du nu ser dig omkring så är det viktigt att belöna dig, uppskatta dig själv. Känna belåtenhet och åter tacksamhet för vad du har åstadkommit. Nu börjar en ny cykel. Välkomna den.❤️

Lämna ett svar

%d