Dagens budskap ~ 19/2 🕊

Du ser en stjĂ€rna lysa sĂ„ klart. NĂ„gonting börjar gĂ„ undan nu, nĂ„got som du har bett om och kĂ€mpat för sĂ„ lĂ€nge. Du kan se pĂ„ himlen att du att fĂ„r lite en förvarning om vad som komma skall. Du fĂ„r kanske inte veta exakt vad som ska ske men att nĂ„got ska ske. Och nĂ€r det vĂ€l sker sĂ„ kommer de gĂ„ undan. HĂ„ll i dig. Du har under en lĂ€ngre tid önskat dig saker som man kan sĂ€ga att de nu pĂ„ sĂ€tt och vis delvis slĂ„r in. Du har lite hamnat i ’rĂ€tt ström’ i livet. Samtidigt hĂ€r nu nĂ€r du har rĂ€tt flow sĂ„ borde du passa pĂ„ att frĂ„ga dig vad mer du kan tĂ€nkas behöva ta tag i. Och vad du behöver hjĂ€lp med? Den hĂ€r strömmen tar med dig i en positiv riktning och fin framtid. SĂ„ du behöver inte oroa dig att du ska behöva slĂ„ss mot allt. Det du vet inom dig Ă€r rĂ€tt för dig Ă€r rĂ€tt. Och det du ser, Ă€r sanning för dig. StjĂ€rnanorna kommunicerar med dig, och du ska lita pĂ„ din magkĂ€nsla Alltid. Följ den vĂ€gen som kĂ€nns rĂ€tt och riktig. Alla de inre bilder, kĂ€nslor mm som kommer till dig Ă€r de som leder dig, de Ă€r intuitionen som försöker vĂ€gleda dig. Tveka inte. För dĂ„ kommer du fĂ„ Ă€nnu mer inspiration, och hela du blir ett med flödet. đŸ™đŸ»

LĂ€mna ett svar