Dagens kort

Dagens budskap ~ 19/2 🕊

Du ser en stjärna lysa så klart. Någonting börjar gå undan nu, något som du har bett om och kämpat för så länge. Du kan se på himlen att du att får lite en förvarning om vad som komma skall. Du får kanske inte veta exakt vad som ska ske men att något ska ske. Och när det väl sker så kommer de gå undan. Håll i dig. Du har under en längre tid önskat dig saker som man kan säga att de nu på sätt och vis delvis slår in. Du har lite hamnat i ’rätt ström’ i livet. Samtidigt här nu när du har rätt flow så borde du passa på att fråga dig vad mer du kan tänkas behöva ta tag i. Och vad du behöver hjälp med? Den här strömmen tar med dig i en positiv riktning och fin framtid. Så du behöver inte oroa dig att du ska behöva slåss mot allt. Det du vet inom dig är rätt för dig är rätt. Och det du ser, är sanning för dig. Stjärnanorna kommunicerar med dig, och du ska lita på din magkänsla Alltid. Följ den vägen som känns rätt och riktig. Alla de inre bilder, känslor mm som kommer till dig är de som leder dig, de är intuitionen som försöker vägleda dig. Tveka inte. För då kommer du få ännu mer inspiration, och hela du blir ett med flödet. 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: