Dagens kort

Vecka 8 ~ Luftelementet 🕊

 ~ Vattuman, tvilling & våg ~

 ♒️♊️♎️

Den här veckan kan du komma känna dig väldigt liten, förvirrad, ledsen och ensam. Det blir som en polett som trillar ner kan man säga. För att du under en längre tid har sökt och sökt efter någonting (men du vet inte själv efter vad egentligen) du vet att det är efter någonting som ska kunna fylla ditt tomrum. Något som ska kunna förgylla dina dagar. För du har ju egentligen de mesta övriga i livet. Du har tak över huvudet, mat på bordet, en säng att sova i, kläder, men du är inte riktigt tillfreds med den ev relation du lever i. Eller den icke relation du inte lever i. Du saknar något. Men du vet som sagt inte riktigt vad. Du har kommit till en typ av insikt. Att du vill förändra något. För där du är nu det vet du att det är ohållbart i längden. Du kan vara en ’sådan person’ också som blir höst/vinter deprimerad och där befinner du dig nu. Du väntar på att solen ska komma i ditt sinne. För allt känns bara trist. Du vill ha svar på saker som inte verkar komma. Du funderar över hur länge livet ska kännas såhär trist? Men jag får faktiskt att du väldigt väldigt snart faktiskt 6 dagar kommer att finna ny inspiration och hitta en ny kärlek till något. Det kan vara en ny idé till något, men kan även vara en fysisk kärlek till en människa, djur, sak, passion till en hobby, etc. Du får en idé som kommer få dig att må mycket bättre. Så håll sinne och hjärta öppet och välkomna allt. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: