Vecka 8 ~ Luftelementet 🕊

 ~ Vattuman, tvilling & vÄg ~

 ♒♊♎

Den hĂ€r veckan kan du komma kĂ€nna dig vĂ€ldigt liten, förvirrad, ledsen och ensam. Det blir som en polett som trillar ner kan man sĂ€ga. För att du under en lĂ€ngre tid har sökt och sökt efter nĂ„gonting (men du vet inte sjĂ€lv efter vad egentligen) du vet att det Ă€r efter nĂ„gonting som ska kunna fylla ditt tomrum. NĂ„got som ska kunna förgylla dina dagar. För du har ju egentligen de mesta övriga i livet. Du har tak över huvudet, mat pĂ„ bordet, en sĂ€ng att sova i, klĂ€der, men du Ă€r inte riktigt tillfreds med den ev relation du lever i. Eller den icke relation du inte lever i. Du saknar nĂ„got. Men du vet som sagt inte riktigt vad. Du har kommit till en typ av insikt. Att du vill förĂ€ndra nĂ„got. För dĂ€r du Ă€r nu det vet du att det Ă€r ohĂ„llbart i lĂ€ngden. Du kan vara en ’sĂ„dan person’ ocksĂ„ som blir höst/vinter deprimerad och dĂ€r befinner du dig nu. Du vĂ€ntar pĂ„ att solen ska komma i ditt sinne. För allt kĂ€nns bara trist. Du vill ha svar pĂ„ saker som inte verkar komma. Du funderar över hur lĂ€nge livet ska kĂ€nnas sĂ„hĂ€r trist? Men jag fĂ„r faktiskt att du vĂ€ldigt vĂ€ldigt snart faktiskt 6 dagar kommer att finna ny inspiration och hitta en ny kĂ€rlek till nĂ„got. Det kan vara en ny idĂ© till nĂ„got, men kan Ă€ven vara en fysisk kĂ€rlek till en mĂ€nniska, djur, sak, passion till en hobby, etc. Du fĂ„r en idĂ© som kommer fĂ„ dig att mĂ„ mycket bĂ€ttre. SĂ„ hĂ„ll sinne och hjĂ€rta öppet och vĂ€lkomna allt. ❀

LĂ€mna ett svar