V.6 ~ Vattenelementet ♓️♋️♏️

~ Fisk, kräfta & skorpionen ~ 

Denna vecka handlar om att du ska använda din naturliga skaparkraft. Genom att göra det så kommer du att dra till dig mer av det som du önskar. Mycket kreativitet på flera olika sätt får jag till mig.
För du HAR den kraften även om du själv kanske inte tror det. Du besitter förmågor som du möjligen inte ens har utforskat. Inom dig så finns redan andliga medfödda talanger. Det finns en/flera personer och eller en situation som du känner dig lite less på även möjligen som ett offer av olika anledningar. Kan handla om att du är fysiskt sjuk, eller att du har det tungt psykiskt mm, en av anledningarna är Faktiskt att du sliter som ett djur för andra människors vilja. Och det blir inte bra. Så här kommer en påminnelse om att du HAR kraft att förändra ALLT i ditt liv genom att använda dig av dina innersta gåvor , sätta gränser, välja bort sådant som inte ger dig någonting gott, och börja uppnå de resultat du vill uppnå. När du enbart klagar på att livet är skit, eller över andra människor så ger du bort din kraft till andra. Klagomål är alltså negativa affirmationer som i sin tur drar till sig mer av det oönskade. Så änglarna ber dig att du ska byta ut din gamla vana, vill säga själva ”klagandet” , mot att börja visualisera hur du skapar dig ett mer hälsosamt liv och sätt av att vilja attrahera mer av det du vill få uppnått och det du vill ha. Det kommer att fungera.❤️

Lämna ett svar