Dagens kort 31/1 ⭐️

När du är ”färdig pluggad”, alltså när du har slutfört någon utbildning, studier eller liknande som du känner att du nöjd med. Då så kommer du att komma till en insikt, för att livet dels har gett dig tillräckligt med erfarenheter, lärdomar och nog så mycket utbildning och kunskap att du nu har så pass mycket kompetens inom det område du befinner dig i på de andliga planet. Och av den anledningen så finns det även en andlig mentor involverad i ditt liv som kommer att puscha dig framåt i någon form (inom 5 veckor- 5 mån) att du själv ska ’utbilda’ vidare hennes kunskap på nåt sätt. Och du vill ju såklart visa alla vem du är och vad du kan. För du har något som inte har fått komma fram ordentligt. Andra som vill ”studera” kommer troligen söka upp dig för att söka tips och råd, och då får du stå redo att möta upp på bästa sätt. För kom ihåg din potential har inga gränser. Du har så mycket att dela med dig av frågan är om du är medveten om det själv.❣️💫

Lämna ett svar