Dagens kort

V.5 ~ Jordelementet 🔮

~ Oxe, jungfru & stenbock 🔮

Denna vecka handlar det om att du hela tiden kommer att bli påmind om din egen skugga, din ’andra’ del av dig som egentligen vill något annat. Skuggan förföljer dig för att påminna dig om att livet hela tiden flyter på medan du fastnar kvar och trampar vatten pga att du inte vågar möta dina rädslor. Du måste lära dig att möta dig själv och se på de du har. Skuggan (din själ) lovar att det finns ett ljus i slutet av tunneln. Genom att våga möta dig själv se tillbaka på saker som har skett, släppa fram tårar åt det som gör ont som du så länge undvikit och undviker så kommer du att hitta din inre egen skattkista. Detta är en reningsprocess som du måste ta itu med för skuggan kommer att fortsätta följa dig ända tills att du genomför den. I kärlek så bär du på mörka rädslor och går helt in i dig själv med avsikt att du ska komma fram till vad du vill. Du har ångest, känner tvivel över hur du ska göra med en relation. För att den inte blir som du vill. Där du börjar ifrågasätta ditt värde. Härled vad ångesten beror på, fundera sen över VAD du kan förändra. Be änglarna om hjälp ifall inte du själv kan påverka detta. Annars så behöver du förändra din livssituation. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: