V.5 ~ Jordelementet 🔼

~ Oxe, jungfru & stenbock 🔼

Denna vecka handlar det om att du hela tiden kommer att bli pĂ„mind om din egen skugga, din ’andra’ del av dig som egentligen vill nĂ„got annat. Skuggan förföljer dig för att pĂ„minna dig om att livet hela tiden flyter pĂ„ medan du fastnar kvar och trampar vatten pga att du inte vĂ„gar möta dina rĂ€dslor. Du mĂ„ste lĂ€ra dig att möta dig sjĂ€lv och se pĂ„ de du har. Skuggan (din sjĂ€l) lovar att det finns ett ljus i slutet av tunneln. Genom att vĂ„ga möta dig sjĂ€lv se tillbaka pĂ„ saker som har skett, slĂ€ppa fram tĂ„rar Ă„t det som gör ont som du sĂ„ lĂ€nge undvikit och undviker sĂ„ kommer du att hitta din inre egen skattkista. Detta Ă€r en reningsprocess som du mĂ„ste ta itu med för skuggan kommer att fortsĂ€tta följa dig Ă€nda tills att du genomför den. I kĂ€rlek sĂ„ bĂ€r du pĂ„ mörka rĂ€dslor och gĂ„r helt in i dig sjĂ€lv med avsikt att du ska komma fram till vad du vill. Du har Ă„ngest, kĂ€nner tvivel över hur du ska göra med en relation. För att den inte blir som du vill. DĂ€r du börjar ifrĂ„gasĂ€tta ditt vĂ€rde. HĂ€rled vad Ă„ngesten beror pĂ„, fundera sen över VAD du kan förĂ€ndra. Be Ă€nglarna om hjĂ€lp ifall inte du sjĂ€lv kan pĂ„verka detta. Annars sĂ„ behöver du förĂ€ndra din livssituation. ❀

LĂ€mna ett svar