V.5 ~ Eldelementet ~ 🔼

~ VÀdur, lejon & skytt ~ 

Denna vecka handlar om förĂ€ndringar som sker pĂ„ de ekonomiska planet du fĂ„r vĂ€lja nu lite var du ska lĂ€gga dina pengar. Du Ă€lskar att göra si kanske, men du mĂ„ste titta pĂ„ vad du har, och du vet egentligen detta sen lĂ€nge inom dig, och nu Ă€r det tydligt nĂ„got som blivit synligt ocksĂ„. Du kommer inte kunna spendera pengar fritt pĂ„ samma sĂ€tt lĂ€ngre. Pengar försvinner fortare Ă€n de kommer in. Det kan bli sĂ„ att du t o m förlorar saker som du har, i form av att du mĂ„ste börja sĂ€lja saker pĂ„ en loppis., el köp och sĂ€lj sida osv. VĂ€rsta fall t o m KF tar nĂ„got i frĂ„n dig. Försök tĂ€nka nu ordentligt genom att anvĂ€nda alla dina kraftfulla verktyg. SĂ„ du klarar dig genom denna tuffa period. Allt sker av en anledning. Men denna gĂ„ng Ă€r det inte tĂ€nkt att vara som ett straff. StĂ€ll dig frĂ„gan ’vad lĂ€rde jag mig av detta?’ SĂ„ du har med dig de framtiden. KĂ€rlek sĂ„ Är de dags för din ’belöning’ nu. Men för att fĂ„ den behöver du vĂ„rda dina relationer med omsorg och kĂ€rlek sĂ„ den vĂ€xer. Ni mĂ„ste vara överens och lita pĂ„ varandra. Ger relationen/erna de du vill ha i ditt liv? Om inte sĂ„ bör du gĂ„ i en ny riktning. Du Ă€r i en tillvĂ€xtperiod och ska följa ditt hjĂ€rta. Följ hjĂ€rtat som du tror Ă€r rĂ€tt för dig. DĂ„ skiner du som en sol och dĂ„ kommer din belöning. ❀

LĂ€mna ett svar