Dagens kort 26/1 ✨

Det är något störande som sker i någon form. Allt det som du byggt upp visar sig vara bäddat för att förstöras/raseras. Saker kan komma till sin spets. Någonting som har hållts dolt kan komma upp till ytan. Något som samtidigt kommer att ge dig nya klara insikter. Som Kan kännas som att du faktiskt växer flera meter i höjden vad gäller erfarenheter, och med insikten om att ”det här tänker du aldrig mer utsätta dig för”. Sen är ju frågan om du löper linan ut det kan ju egentligen bara du själv svara på hurdan du är som människa. Men. Det bästa för din egen värdighet är ju att faktiskt göra det.
Kan vara så att du även har beslutat dig för att lämna något som inte längre känns något bra. En relation, arbete, osv.
Eller ekonomin som Brakar. Du kommer hur som helst troligen få lära dig av dina tidigare misstag. Kanske har du ett ständigt negativt tänkande i allt vilket gör att din vardag blir en självuppfyllande profetia. Den blir vad du affirmerar, tydligt. Om du hela tiden tänker att allt är skit så ÄR och BLIR allt skit. Och vice versa. Men idag kanske du kommer till den insikten att nu ser du denna sanning i vitögat och inser att du måste ta tag i detta. På kärleksplanet tex Så kommer det att du är alldeles för förvirrad och låst för att kunna vare sig veta, se eller kunna känna vad som är vad , vad du vill, känner tänker etc. Du vill inte se hur din dina relationer är. Du ser bara hur du ”vill” att de ska vara. Lever på hoppet. Du är helt klart förvirrad känslomässigt. Ditt liv består bara av ”att göra”. Denna relation får inte dig att må bra. Det är så tydligt. Och här behöver du verkligen ta ett beslut. ❤️

Lämna ett svar