Vecka 4 ~ Ă€nglainsikt đŸ’«


ÄNGLARNAS HEMâŁïž

Änglarna vill att du ska veta att du alltid Ă€r vĂ€lkommen till deras hem.
Deras hem Àr egentligen ingen plats, utan ett tillstÄnd inom dig som aldrig förÀndras, dÀr du aldrig Àr ensam och som alltid ger dig skydd och beskydd, frid och harmoni.
Saker och ting förÀndras snabbt i vÀrlden just nu och vÄrt mÀnskliga nervsystem har svÄrt att hÀnga med i all denna turbulens. Det hÀr kan skapa stress, oro, frustration osv inpm@varje mÀnniska och den övergripande kÀnslan Àr inte direkt att vi gÄr emot större inre stillhet.
Att hĂ„lla nĂ€san över vattenytan i denna tid har mer att göra att skaffa sig vissa praktiska fĂ€rdigheter eller specifika kunskaper. Än att hitta sin inre stillhet och tystnad mitt i den rasande stormen och turbulensen som omger oss. ÄndĂ„ Ă€r det endast denna inre stillhet som faktiskt kan hjĂ€lpa oss nu.
Änglarnas hem Ă€r en metafor, men det Ă€r mer Ă€n sĂ„. PĂ„ den andliga nivĂ„n finns det ett hem och vi har beskydd dĂ€r. Du vĂ€lkomnas hit.
LĂ„t deras hem bli ditt nya hem.
ÖverlĂ€mna all din stress, oro, frustration, problem mm till Ă€nglarna och vĂ€lj att se ditt liv ur en Ă€ngels ögon.
Du behöver inte vara sÄ duktig och ta hand om allt sjÀlv, be om hjÀlp!
Det Àr en omöjlighet att kunna klara allt sjÀlv!
Det finns en gudomlig intelligens och en gudomlig ordning som Àr större Àn vÄr egen intelligens och som har en bÀttre plan Àn vÄr egen handlingsplan.
Lita pĂ„ att det finns Ă€nglar som endast vill dig vĂ€l och som vill se dig lyckas och vill se dig utveckla din högsta potential. ÖverlĂ€mna allt det som bekymrar dig till Ă€nglarna sĂ„ du kan uppleva om du sĂ„ bara för en kort stund hur det Ă€r att leva pĂ„ en Ă€ngels medvetandenivĂ„. ÖverlĂ€mna alla dina bekymmer till himlen och Ă€nglarna genom att anvĂ€nda fölande bön: ” mina kĂ€ra Ă€nglar, jag överlĂ€mnar nu alla mina problem till er, tolka den hĂ€r situationen Ă„t mig. LĂ„t mig bara se kĂ€rlek inom mig sjĂ€lv och andra. Visa mig vad jag mĂ„ste se. VĂ€gled mig till vad jag mĂ„ste göra. HjĂ€lp mig att se bortom rĂ€dslan jag kĂ€nner.” Tack. ❀

LĂ€mna ett svar