Dagens kort

V.2 ~ Luftelementet ~ 🔮

Vattuman, tvilling & våg 🔮

Någonting dolt kommer att komma upp till ytan – kanske är det en hemlighet eller ett minne som du bär på inom dig. Men när du delar det som du håller för dig själv så kommer du att känna dig fri.
Du har rätt till dina känslor. Oavsett rätt eller fel.
Ibland är det lättare att välja att leva i en förnekelse för att en tror att det är ”enklare” än att möta en utmaning, så du kanske går omkring och låtsas som om något aldrig hänt och låtsas som att allt är bra. Dock. Så kan det vara mycket befriande att frigöra dig från dessa saker som är dolda och hjälpa dig själv att gå vidare med ditt liv. Fen i vattnet kommer och håller din hand samtidigt som hon guidar dig under den här upplevelsen.
En av anledningarna till att saker förblir dolda är att de kan innehålla smärtsamma minnen. Det är helt förståeligt, och om du har varit med om ett trauma i ditt liv är det viktigt att söka professionell hjälp. Kom ihåg att du inte behöver göra det ensam, allt du behöver göra är att ta det första modiga steget mot att vilja vara fri från ditt förflutna. När du har gjort det finns det människor som kan hjälpa dig att gå försiktigt fram genom den upplevelsen och lära dig hur du släpper den med kärlek. Då kan du även gå framåt och känna dig lättare och gladare och redo att omfamna resten av ditt liv positivt. Det faktum innebär det här att du kanske är redo nu att möta det som har gömts, men bara göra det om och när du känner att tiden är rätt. Men sen är det även så att det finns någon i din närhet som håller något hemligt för dig. Hemligheter är bra, men inte när de skadar en annan människa. Det är dags att vara ärlig mot dig själv och be att andra gör samma sak för dig, men var försiktig mot alla och berörda i denna process inkl dig själv. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: