V.2 ~ Luftelementet ~ 🔼

Vattuman, tvilling & vĂ„g 🔼

NĂ„gonting dolt kommer att komma upp till ytan – kanske Ă€r det en hemlighet eller ett minne som du bĂ€r pĂ„ inom dig. Men nĂ€r du delar det som du hĂ„ller för dig sjĂ€lv sĂ„ kommer du att kĂ€nna dig fri.
Du har rÀtt till dina kÀnslor. Oavsett rÀtt eller fel.
Ibland Ă€r det lĂ€ttare att vĂ€lja att leva i en förnekelse för att en tror att det Ă€r ”enklare” Ă€n att möta en utmaning, sĂ„ du kanske gĂ„r omkring och lĂ„tsas som om nĂ„got aldrig hĂ€nt och lĂ„tsas som att allt Ă€r bra. Dock. SĂ„ kan det vara mycket befriande att frigöra dig frĂ„n dessa saker som Ă€r dolda och hjĂ€lpa dig sjĂ€lv att gĂ„ vidare med ditt liv. Fen i vattnet kommer och hĂ„ller din hand samtidigt som hon guidar dig under den hĂ€r upplevelsen.
En av anledningarna till att saker förblir dolda Ă€r att de kan innehĂ„lla smĂ€rtsamma minnen. Det Ă€r helt förstĂ„eligt, och om du har varit med om ett trauma i ditt liv Ă€r det viktigt att söka professionell hjĂ€lp. Kom ihĂ„g att du inte behöver göra det ensam, allt du behöver göra Ă€r att ta det första modiga steget mot att vilja vara fri frĂ„n ditt förflutna. NĂ€r du har gjort det finns det mĂ€nniskor som kan hjĂ€lpa dig att gĂ„ försiktigt fram genom den upplevelsen och lĂ€ra dig hur du slĂ€pper den med kĂ€rlek. DĂ„ kan du Ă€ven gĂ„ framĂ„t och kĂ€nna dig lĂ€ttare och gladare och redo att omfamna resten av ditt liv positivt. Det faktum innebĂ€r det hĂ€r att du kanske Ă€r redo nu att möta det som har gömts, men bara göra det om och nĂ€r du kĂ€nner att tiden Ă€r rĂ€tt. Men sen Ă€r det Ă€ven sĂ„ att det finns nĂ„gon i din nĂ€rhet som hĂ„ller nĂ„got hemligt för dig. Hemligheter Ă€r bra, men inte nĂ€r de skadar en annan mĂ€nniska. Det Ă€r dags att vara Ă€rlig mot dig sjĂ€lv och be att andra gör samma sak för dig, men var försiktig mot alla och berörda i denna process inkl dig sjĂ€lv. ❀

LĂ€mna ett svar