V.51 Ă€nglainsikt đŸŒč

Vecka 51 Ă€nglainsiktđŸŒč

DINA MEDIALA FÖRMÅGOR

Änglarna vill att du ska veta att alla har mediala förmĂ„gor, Ă€ven DU.

Att ha dessa förmÄgor Àr helt enkelt att ha förmÄgan att kliva ut ur den mÀnskliga begrÀnsade upplevelsen av livet. Och in i ett större perspektiv. Det Àr förmÄgan att kliva in i den större sanningen runt omkring dig och pÄ sÄ sÀtt kÀnna en annorlunda energi och uppleva en annan frekvens av energi.

Änglarna befinner sig pĂ„ denna energifrekvens hela tiden för de vet inget annat. Att ta kontakt med dem och kliva in i deras vĂ€rld Ă€r att leva ditt liv i en större sanning. Det Ă€r ett val som vi mĂ€nniskor gör.

Alla föds med denna gĂ„va men vi mĂ„ste vĂ€lja att leva med den varje dag. Det kan vi göra genom att utveckla och trĂ€na upp den mediala ”muskeln”. Och det gör vi genom att anvĂ€nda den varje dag hela tiden.

Det finns tre sÀtt att utveckla din mediala kraft pÄ.

Steg 1. FörstÄ och veta inom dig att du har denna förmÄga.

Steg 2. TrÀna upp och utveckla den genom att anvÀnda den varje dag. Och du utvecklar förmÄgan nÀr du anvÀnder den.

Steg 3. Skrid till handling utifrÄn det du ser och förstÄr. Ju mer du skriver till handling med utgÄngspunkt din intuition och desto mer kommer intuitionen vara till nytta.
Din mediala förmÄga har alltid funnits, den enda skillnaden Àr att du uppmÀrksammar den nu.

LĂ€mna ett svar