V.49 för lufttecknet✨

~ LUFTTECKNET ~ Vattuman ~ tvilling ~ våg

Högre perspektiv

Duvan på bilden flyger högt ovanför och kan se saker ur ett högre perspektiv. Hon råder dig att göra det också. Rent Fysiskt är det kanske inte möjligt men mentalt så kan du göra det genom att koppla bort känslorna från din nuvarande situation. Sluta tänk på situationen, vad det än är. För just nu är det för tätt inpå för dig att kunna se klart. Allt är för färskt.
Men det finns en enkel lösning som också kommer att bli tydlig för dig när du vågar släppa taget. Sluta att fokusera på detta en stund. Plocka fram medvetenheten inom dig. Slut ögonen. Slappna av. Meditera. Gå en promenad. Dansa. Skratta. Gör något du tycker är roligt. Du får helt enkelt göra det som krävs för att hålla dig borta från saker och ting ett tag så kommer lösningen att bli uppenbar när det är ’rätt tid’.

Du överlämnar denna situation till kärlekens universella kraft
Du litar på att allt i ditt liv är gott
Du ser ditt liv från ett högre perspektiv
Du är gudomligt vägledd
Allt är tydligt i ditt liv, du är trygg

2 dagar kommer även här ✨

Lämna ett svar