Dagens förbestämda tarotkort ~ kejsaren nr 4 ~ 3/7 🤴🏼

KEJSAREN

Här får jag till mig att det handlar/berör en kvinna i första hand och det kan handla om en fader, morfar, farfar, äldre auktoritär man, ledargestalt i någon form som du vänt eller vänder dig till när du har behöver hjälp.
Men det kan även handla om att du själv behöver kunna plocka fram eller skapa den här personen inom dig själv, om det är så att du kanske saknar några av dessa egenskaper. det handlar just om att ha stabilitet, trygghet och säkerhet omkring sig. Du har troligen god självinsikt här och att det är därför som du i s f har tagit till hjälp utifrån.
Du kan ha hamnat i någon form av obeslutsamhet och liksom lite ha stagnerat vad gäller ekonomin t ex och då får du hjälp med att ordna upp det för dig själv genom denna man eller att plocka fram den delen av dig.
Är det så att du väntar på något beslut ang något kontrakt/avtal? Om så är fallet så ser det ut att bli gynnsamt för din del.

Funderar du på att starta eget, klättra i din karriär och få en större ansvarsroll? Du har god förmåga och kan ge andra bra råd som vill och behöver. Och Detta kort står även för ex arbetsgivare, myndigheter, auktoriteter som spelar in i våra dagliga liv. Men du visar som sagt att du har En bra självinsikt över på vad du kan och inte kan vilket hjälper dig att utvecklas. ❤️

Lämna ett svar