Dagens budskap ~ visdom, kunskap, andlig förståelse ~ 3/6 👑

Idag är du jordad och har kontakt med moderjord. Gaia tackar dig för all kärlek som du sprider omkring dig och ger till allt levande som människor, djur, osv. Du uppmuntras att dela med dig av din kunskap och erfarenheter med andra. Du kanske har kommit till En punkt i livet där du aktivt letar efter likasinnade människor där du kan bolla alla dina tankar och ideer eller att vilja hjälpa människor genom att de ska hitta och återfå sin balans och välmående.
Du är en människa som sprider ljus, kärlek och glädje. Det ska du fortsätta med.
Var inte heller rädd för jordens olika typer förändringar för allt utvecklas precis som som det ska. Vi människor behöver det som sker, just när det sker så som det sker. Det som jorden egentligen alltid behöver mer av är KÄRLEK ❤️

Lämna ett svar